۵۴۴۸۶
۵۱۱۸
۵۱۱۸
پ

سرخ کردن شلغم، بهترین راه خوردن آن

شاید شلغم به خودی خود خوشمزه و خوش قیافه به نظر نرسد، ولی اگر پوست آن را بکنید و آن را مزه دار کنید، بهتر می شود. یکی از بهترین راه های پخت این گیاه ریشه ای، آغشتن آن به روغن زیتون و نمک و فلفل و کباب کردن آن است.

سرخ کردن شلغم، بهترین راه خوردن آن




برترین ها: شاید شلغم به خودی خود خوشمزه و خوش قیافه به نظر نرسد، ولی اگر پوست آن را بکنید و آن را مزه دار کنید، بهتر می شود. یکی از بهترین راه های پخت این گیاه ریشه ای، آغشتن آن به روغن زیتون و نمک و فلفل و کباب کردن آن است.

سرخ کردن شلغم، بهترین راه خوردن آن

در اینجا ما یک مدل شلغم سرخ شده را برایتان توضیح می دهیم.


مواد لازم:

· 1 عدد شلغم، پوست کنده و خلال شده

· نیم فنجان آرد

· 2 عدد تخم مرغ

· 1 فنجان آرد سوخاری یا خرده نان

· پاپریکا، فلفل یا ادویه ایتالیایی (مانند آویشن یا ریحان خشک) برای طعم دهی

دستور تهیه:

سرخ کردن شلغم، بهترین راه خوردن آن

۱. شلغم را پوست بکنید و خلال خلال کنید.

۲. فر را تا ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

سرخ کردن شلغم، بهترین راه خوردن آن

۳. آرد را در کاسه ای بریزید و تخم مرغ ها و آرد سوخاری و ادویه دلخواهتان (پاپریکا، فلفل یا ادویه ایتالیایی) را در کاسه ای دیگر بریزید.

۴. روی ظرف فر یک کاغذ روغنی بگذارید و آن را چرب کنید.

سرخ کردن شلغم، بهترین راه خوردن آن

۵. هر خلال را ابتدا در آرد بزنید، سپس داخل تخم مرغ بزنید و بگذارید روی کاغذ روغنی که مواد اضافه آن گرفته شود. سپس داخل آرد سوخاری بزنید.

سرخ کردن شلغم، بهترین راه خوردن آن

۶. سپس همه خلال ها را روی ظرف فر گذاشته و ۳۰ دقیقه در فر بپزید تا خرده نان ها یا آرد سوخاری آن طلایی شود. یکبار هم می تواند خلال ها را زیر و رو کنید تا همه جای آنها حرارت ببیند.

سرخ کردن شلغم، بهترین راه خوردن آن

۷. سپس از فر درآورید و به آن پاپریکا یا ادویه دلخواه زده و با سس محبوبتان میل کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج