سرخ کردن شلغم، بهترین راه خوردن آن
شاید شلغم به خودی خود خوشمزه و خوش قیافه به نظر نرسد، ولی اگر پوست آن را بکنید و آن را مزه دار کنید، بهتر می شود. یکی از بهترین راه های پخت این گیاه ریشه ای، آغشتن آن به روغن زیتون و نمک و فلفل و کباب کردن آن است.
برترین ها: شاید شلغم به خودی خود خوشمزه و خوش قیافه به نظر نرسد، ولی اگر پوست آن را بکنید و آن را مزه دار کنید، بهتر می شود. یکی از بهترین راه های پخت این گیاه ریشه ای، آغشتن آن به روغن زیتون و نمک و فلفل و کباب کردن آن است.
در اینجا ما یک مدل شلغم سرخ شده را برایتان توضیح می دهیم.
مواد لازم:
· 1 عدد شلغم، پوست کنده و خلال شده
· نیم فنجان آرد
· 2 عدد تخم مرغ
· 1 فنجان آرد سوخاری یا خرده نان
· پاپریکا، فلفل یا ادویه ایتالیایی (مانند آویشن یا ریحان خشک) برای طعم دهی
دستور تهیه:
۱. شلغم را پوست بکنید و خلال خلال کنید.
۲. فر را تا ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
۳. آرد را در کاسه ای بریزید و تخم مرغ ها و آرد سوخاری و ادویه دلخواهتان (پاپریکا، فلفل یا ادویه ایتالیایی) را در کاسه ای دیگر بریزید.
۴. روی ظرف فر یک کاغذ روغنی بگذارید و آن را چرب کنید.
۵. هر خلال را ابتدا در آرد بزنید، سپس داخل تخم مرغ بزنید و بگذارید روی کاغذ روغنی که مواد اضافه آن گرفته شود. سپس داخل آرد سوخاری بزنید.
۶. سپس همه خلال ها را روی ظرف فر گذاشته و ۳۰ دقیقه در فر بپزید تا خرده نان ها یا آرد سوخاری آن طلایی شود. یکبار هم می تواند خلال ها را زیر و رو کنید تا همه جای آنها حرارت ببیند.
۷. سپس از فر درآورید و به آن پاپریکا یا ادویه دلخواه زده و با سس محبوبتان میل کنید.
ارسال نظر