۵۴۳۱۸۵
۵۲۲۸
۵۲۲۸
پ

طرز تهیه خورش ونوشک یا پسته کوهی

بنه، ونوشک یا پسته کوهی از جمله گیاهان دارویی بومی استان کرمانشاه است که اثر نیرو دهنده، محرک و قابض دارد.

وب سایت سوران: بنه، ونوشک یا پسته کوهی از جمله گیاهان دارویی بومی استان کرمانشاه است که اثر نیرو دهنده، محرک و قابض دارد.
مواد لازم:

  • رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذا خوری
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • ادویه شامل نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین لازم
  • ونوشک نیم کیلو
  • گوشت چرخ کرده 250 گرم
طرز تهیه خورشت پسته کوهی(ونوشک)
طرز تهیه:

ابتدا دانه های ونوشک را جدا کرده سپس آنها را شسته داخل آبکش میریزیم تا خشک شوند. سپس در تابه ای گوشت چرخ کرده را همراه ادویه (نمک. فلفل سیاه. دارچین. زردچوبه) تفت داده سپس پیاز خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم. اخر سر رب را هم به آن اضافه کرده و تفت میدهیم سپس سه لیوان اب به مواد اضافه کرده و روشعله میگزاریم تا بپزد بعد از یک ربع ونوشکهای دانه شده را به خورشت اضافه کرده و نیم ساعت دیگر میگزاریم تا بپزد.
طرز تهیه خورشت پسته کوهی(ونوشک)
طرز تهیه خورشت پسته کوهی(ونوشک)
طرز تهیه خورشت پسته کوهی(ونوشک)
طرز تهیه خورشت پسته کوهی(ونوشک)
طرز تهیه خورشت پسته کوهی(ونوشک)
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج