طرز تهیه خورش ونوشک یا پسته کوهی
بنه، ونوشک یا پسته کوهی از جمله گیاهان دارویی بومی استان کرمانشاه است که اثر نیرو دهنده، محرک و قابض دارد.
- رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذا خوری
- پیاز متوسط 1 عدد
- ادویه شامل نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین لازم
- ونوشک نیم کیلو
- گوشت چرخ کرده 250 گرم
ابتدا دانه های ونوشک را جدا کرده سپس آنها را شسته داخل آبکش میریزیم تا خشک شوند. سپس در تابه ای گوشت چرخ کرده را همراه ادویه (نمک. فلفل سیاه. دارچین. زردچوبه) تفت داده سپس پیاز خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم. اخر سر رب را هم به آن اضافه کرده و تفت میدهیم سپس سه لیوان اب به مواد اضافه کرده و روشعله میگزاریم تا بپزد بعد از یک ربع ونوشکهای دانه شده را به خورشت اضافه کرده و نیم ساعت دیگر میگزاریم تا بپزد.
ارسال نظر