کیکی که مانند آتشفشان فوران می کند
کاپ کیک آتشفشانی یک کیک بینظیر است که به روشهای مختلف میتوان آن را تهیه کرد. این کیک از آن شیرینیجات فوقالعاده خوشمزه است که تا ساعتها طعم آن زیر دندان باقی میماند و به این راحتی فراموش نمیشود.
- آرد 1/4 پیمانه
- شکر 1/4 پیمانه
- پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
- نمک نوک قاشق
- کره ذوب شده 3 قاشق غذاخوری (40 گرم)
- شیر پرچرب یا ماست 3 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ کوچک (در دمای اتاق) 1 عدد
- عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری
- شکلات تلخ ۶۰-۷۰ درصد 28 گرم
- آب 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۲- سپس کره ذوب شده، شیر، تخممرغ و وانیل را اضافه کنید. مجدداً خوب هم بزنید تا یکنواخت شود و هیچ آردی در کف ظرف باقی نماند.
3- حال تکههای شکلات تلخ را وسط ماگ بریزید. شکلات را به پایین فشار ندهید. نگران نباشید. این قطعات در حین پخت پایین خواهند رفت. حال یک قاشق آب را روی مایه بریزید. شاید باور نکنید، اما این یک قاشق آب نقش خیلی مهمی در تهیه کیک آتشفشانی دارد.
4- حال ظرف را به مدت ۱ دقیقه و ۲۰ ثانیه تا حداکثر ۲ دقیقه در مایکروویو قرار دهید. زمان دقیق بستگی به قدرت مایکروویو شما دارد و بعد از یکی دو بار امتحان کردن این زمان برای شما مشخص خواهد شد. اما میتوانید از روی ظاهر کیک تشخیص بدهید که آماده هست یا نه. کیک باید پف کرده باشد. در کناره های ماگ سفت به نظر برسد اما در مرکز کمی خیس باشد به طوری که با تماس انگشت در وسط کیک، کمی از آن به انگشت بچسبد.
۵- اگر کیک خام به نظر میرسید ۵-۱۰ ثانیه دیگر آن را در مایکروویو قرار دهید. بعد از خارج کردن کیک آتشفشانی از مایکروویو پف آن میخوابد. مغز این کیک وقتی تازه از مایکروویو خارج شده خیلی داغ است پس ۵ دقیقه قبل از سرو کردن صبر کنید. در صورتی که میخواهید از فر استفاده کنید، کیک را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
نکته:
نظر کاربران
ممنون از آموزش های خوبتون دنبال همچنین دسر هایی بودم
خوب