قارچ شکم پُر با پنیر و اسفناج
قارچ یکی از سبزیجات خوش طعمی است که اگر در هر غذایی مورد استفاده قرار بگیرد، به آن طعم بسیار عالی خواهد داد. قارچ شکم پر و اسفناج یکی از بهترین گزینه ها برای استفاده به عنوان پیش غذا می باشد.
- قارچ ( با قطر تقریبا ۵ سانتی ) ۴۸ عدد
- پنیر خامه ای ۱ بسته
- اسفناج خرد شده ۱ بسته
- پنیر پارمزان ۱ پیمانه
- نمک ۱ قاشق چای خوری
- فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
- فلفل قرمز ۱/۸ قاشق چای خوری
- نان تست خرد شده ۱/۲ پیمانه
- کره یا مارگارین ۲ قاشق غذاخوری
۲- در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای، اسفناج، نیمی از پنیر پارمزان، نمک و فلفل ها را مخلوط کنید. قارچ ها را با مواد پر کنید. سپس بر روی سینی فر قرار دهید.
۳- در یک کاسه کوچک، باقی پنیر پارمزان، نان تست خرد شده و کره یا مارگارین را مخلوط کنید. مواد را بر روی قارچ های شکم پر بریزید و به آرامی فشار دهید.
۴- سینی را در فر قرار دهید. ۲۰ تا ۲۲ دقیقه زمان برای حرارت دهی قارچ ها مورد نیاز است.
۵- پس از حرارت دهی غذا را سرو کنید.
ارسال نظر