۵۴۲۱
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

یک غذایی کودکانه

سوپ برنج و هـــــویـــج

ابتدا مرغ را ریز خرد کرده و با پیاز که آن را به چند قسمت تقسیم کرده‌ایم و تکه‌های فلفل دلمه‌ای داخل قابلمه‌ای گود ریخته و با کمی روغن زیتون تفت می‌دهیم.

سوپ برنج و هـــــویـــج


سوپ برنج و هـــــویـــج

مواد لازم:
  • پلو پخته و دم کشیده: ۲ لیوان
  • خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
  • سینه مرغ: ۳۰۰ گرم
  • پیاز: یک عدد
  • فلفل دلمه‌ای: ۲ تا ۳ تکه کوچک
  • نمک: به میزان دلخواه
  • شیر: ۲ لیوان
  • آب: ۲ لیوان
  • هویج پخته و خرد شده: نصف لیوان


روش تهیه:

ابتدا مرغ را ریز خرد کرده و با پیاز که آن را به چند قسمت تقسیم کرده‌ایم و تکه‌های فلفل دلمه‌ای داخل قابلمه‌ای گود ریخته و با کمی روغن زیتون تفت می‌دهیم. به مرغ نمک و کمی زعفران اضافه می‌کنیم . آب را داخل قابلمه ریخته و مي‌گذاريم تا مرغ بپزد. در اواخر پخت مثلا نیم ساعت بعد، پلو را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تمام مواد با هم بجوشند. شیر را وقتی که تمام مواد پختند اضافه کرده و هم می‌زنیم. سپس خامه را اضافه کرده و وقتی گرم شد، سوپ را داخل مخلوط‌كن ريخته و دوباره آن را داخل قابلمه ریخته و در نهایت هویج پخته و خرد شده را نیز به آن اضافه کرده و هنگام سرو گرم می‌کنیم. این سوپ با آب لیمو ترش تازه سرو می‌شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج