۵۴۲۰
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

نخود پلـو با کوفته ریزه

ابتدا گوشت چرخ شده را به همراه پیاز رنده شده، زردچوبه و شوید خشک ورز می‌دهیم.

نخود پلـو با کوفته ریزه


نخود پلـو با کوفته ریزه

مواد لازم:
  • برنج: یک پیمانه معادل 200 گرم
  • گوشت چرخ کرده: 250 گرم
  • نخود فرنگی پخته شده: يك لیوان
  • شوید خرد شده: نصف لیوان
  • پیاز متوسط: یک عدد
  • زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
  • شوید خشک: یک قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان لازم
  • آب مرغ: یک پیمانه
  • آب سرد: نصف پیمانه کره: ۳۰ گرم


روش تهیه:

ابتدا گوشت چرخ شده را به همراه پیاز رنده شده، زردچوبه و شوید خشک ورز می‌دهیم. به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کرده و گوشت‌ها را به شکل کوفته ریزه فرم داده، در روغن داغ سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. اگر مایه گوشت کمی شل بود، به آن یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری اضافه می‌کنیم.

آب و آب مرغ را داخل قابلمه‌ای گود به جوش می‌آوریم. برنج را که از قبل خیس کرده‌ایم به همراه شوید تازه و کره به آن اضافه کرده و اجازه می‌دهیم بجوشد و آب آن بخار شود. در نهایت نخود فرنگی را اضافه کرده و هم می‌زنیم و در قابلمه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم برنج با حرارت ملایم دم بکشد. سپس برنج را در ظرف مناسب ريخته و کوفته ریزه‌ها را لابه‌لای آن می‌ریزیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج