نخود پلـو با کوفته ریزه
ابتدا گوشت چرخ شده را به همراه پیاز رنده شده، زردچوبه و شوید خشک ورز میدهیم.
مواد لازم:
- برنج: یک پیمانه معادل 200 گرم
- گوشت چرخ کرده: 250 گرم
- نخود فرنگی پخته شده: يك لیوان
- شوید خرد شده: نصف لیوان
- پیاز متوسط: یک عدد
- زردچوبه: یک قاشق چایخوری
- شوید خشک: یک قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- آب مرغ: یک پیمانه
- آب سرد: نصف پیمانه کره: ۳۰ گرم
روش تهیه:
ابتدا گوشت چرخ شده را به همراه پیاز رنده شده، زردچوبه و شوید خشک ورز میدهیم. به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کرده و گوشتها را به شکل کوفته ریزه فرم داده، در روغن داغ سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. اگر مایه گوشت کمی شل بود، به آن یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری اضافه میکنیم.
آب و آب مرغ را داخل قابلمهای گود به جوش میآوریم. برنج را که از قبل خیس کردهایم به همراه شوید تازه و کره به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم بجوشد و آب آن بخار شود. در نهایت نخود فرنگی را اضافه کرده و هم میزنیم و در قابلمه را میگذاریم و اجازه میدهیم برنج با حرارت ملایم دم بکشد. سپس برنج را در ظرف مناسب ريخته و کوفته ریزهها را لابهلای آن میریزیم.
پ
ارسال نظر