اسپرینگ رول چیزبرگر؛ غذای باکلاس آسیایی
اسپرینگ رول، نوعی غذای آسیایی است که مواد را داخل خمیر نازک گذاشته و سپس آن را در روغن سرخ می کنند.
مواد لازم:
- ۸ ورقه خمیر فیلو
- ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
- ۱ عدد پیاز سفید خلالی
- ۲ قاشق غذاخوری سس خردل
- ۲ عدد خیارشور خرد شده
- ۷۰ گرم پنیر برگر رنده شده
- اگ واش (یک عدد تخم مرغ + یک قاشق غذاخوری آب)
- روغن سرخ کردنی
۱. در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده، پیاز، خردل، خیارشور و پنیر را با یکدیگر مخلوط کنید.
2. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه افزوده و خوب ورز دهید.
۳. ورقه های خمیر فیلو را روی سطح صاف قرار دهید. اگر خمیر خیلی نازک است، آن را دو لایه کنید. سپس مقداری از مخلوط گوشت را در میان آن گذاشته و رول کنید.
4. برای رول کردن چیزبرگر، گوشت را در یک طرف خمیر گذاشته، کمی آن را رول کنید، سپس کناره های خمیر را به داخل جمع کرده و دوباره آن را رول کنید.
۵. تخم مرغ و آب را با هم هم زده و از مخلوط به دست آمده (اگ واش) روی انتهای خمیر بمالید و سپس آن را روی رول برگردانید تا کاملا بسته شود.
6. روغن را درون تابه چدنی داغ کنید. سپس هر کدام از لقمه ها را به مدت ۵ تا ۸ دقیقه در روغن سرخ کنید تا کاملا پخته و سطح خمیر طلایی شود.
۷. این رول ها را می توانید با سس چیلی شیرین یا کچاپ سرو کنید.
ارسال نظر