فسنجان با میگو، به جای گوشت قلقلی و مرغ!
فسنجان یکی از خوشمزه ترین غذاهای ما ایرانیان است که برخی با مرغ و برخی هم با گوشت قلقلی درست می کنند. با ما همراه شوید تا با دستور تهیه فسنجان با میگو شما را آشنا کنیم.
- میگو ۲۵۰ گرم
- جعفری و گشنیز خرد شده ۱ پیمانه
- پیاز ۱ عدد
- گردو ۱۵۰ گرم
- رب انار ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
- شکر در صورت دلخواه
- دارچین و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
1. ابتدا پیاز را خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید تا سبک شود.
2. میگو پاک شده و شسته را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید و زردچوبه و فلفل سیاه و دارچین را به آن بیفزایید.
3. سپس جعفری و گشنیز خرد شده را با میگوها تفت دهید تا عطر خوبی به میگو دهد.
4. سپس گردوهای آسیاب شده را در قابلمه ای جداگانه حدود ۱۰ دقیقه حرارت دهید تا به روغن بیفتد و به مخلوط میگو و سبزی اضافه کنید.
5. رب انار را نیز در این مرحله بیفزایید و یک لیوان آب سرد را به خورشت بیفزائید.
6. میگو نیازی به پختن زیاد ندارد بنابراین همین که آب آن کمی جمع شد کافی است.
7. در این فاصله می توانید یک یا دو حبه یخ به آن بیفزائید تا حسابی به روغن بیفتد.
8. استفاده از آب سرد نیز به همین منظور است.
9. طعم این غذا باید ملس باشد.
10. چون شباهت زیادی با قلیه میگو دارد،باید ملس شود که تفاوت آن را احساس کنید.
11. اگر رب انار ترش استفاده می کنید، حتما کمی شکر به آن بیفزائید.
نظر کاربران
حال به هم زنه میگو وقتی سرخ میشه ی بوی چندشی از ش بلند میشه.زهلم گتمیش