۵۳۹۶۸۱
۵۰۱۹
۵۰۱۹
پ

مافین انجیر و گردو؛ تامین کننده فیبر و پروتئین

سبوس گندم و ماستی که در تهیه این دستور غذایی به کار رفته، میزان پروتئین و فیبر را افزایش می‌دهند بنابراین با خوردن این مافین‌های خوشمزه به عنوان میان وعده احساس سیری خواهید کرد.

وبسایت دکتر کرمانی: سبوس گندم و ماستی که در تهیه این دستور غذایی به کار رفته، میزان پروتئین و فیبر را افزایش می‌دهند بنابراین با خوردن این مافین‌های خوشمزه به عنوان میان وعده احساس سیری خواهید کرد. موز پوره شده نیز بدون اینکه زیاد طعم محسوس موز را به مافین‌ها بدهد، باعث نرم و شیرین شدنشان می‌شود.
انجیر و گردو نیز حاوی فیبر و چربی‌های سالم هستند، پس به این نتیجه می‌رسیم که یک مافین هم می‌تواند سالم باشد و تبدیل به یکی از غذاهای خوشمزه و مجاز در رژیم غذایی مان شود. ابتدا دستور پخت را کامل مطالعه کنید و سپس شروع به پخت مافین خوش طعم خود کنید.

مواد لازم:

  • ۱۷۰ گرم آرد سبوس دار (حدود یک و یک دوم فنجان)
  • یک چهارم فنجان سبوس گندم
  • یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • یک قاشق چای خوری جوش شیرین
  • یک دوم قاشق چای خوری نمک
  • ۲ قاشق غذا خوری کره
  • یک فنجان ماست ساده کم چرب
  • یک دوم فنجان شکر قهوه‌ای
  • یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • یک عدد موز متوسط رسیده، پوره شده (حدود یک دوم فنجان)
  • یک تخم مرغ بزرگ
  • سه چهارم فنجان قطعات انجیر خشک
  • یک دوم فنجان قطعات درشت گردو
  • یک قاشق چای خوری دارچین
  • اسپری پخت یا مقداری روغن

مافین انجیر و گردو؛ تامین کننده فیبر و پروتئین
روش پخت:

۱ - فر را تا دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد) گرم کنید.

۲ - آرد را به آرامی با قاشق داخل فنجان اندازه گیری بریزید، با چاقو سطحش را صاف کنید. آرد، سبوس گندم و سه مورد بعدی از لیست مواد لازم (تا نمک) را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.

۳ - کره را در یک ماهی تابه کوچک، روی حرارت ذوب کنید. به مدت ۹۰ ثانیه یا تا زمانی که قهوه‌ای و معطر شود آن را بپزید، ماهی تابه را مرتب تکان دهید. کره، ماست، شکر، وانیل، موز و تخم مرغ را در یک کاسه با هم ترکیب کنید. میکس ماست را به میکس آرد اضافه کنید. انجیر، گردو و دارچین را به کره مافین اضافه کنید. خمیر را به صورت مساوی بین ۱۲ قالب مافین که با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کرده اید اضافه کنید. مافین‌ها را در حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد) به مدت ۲۲ دقیقه یا تا زمانی که قسمت میانی آن‌ها پخت و روی آن پف کرد بپزید. اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه، داخل قالب‌ها خنک شوند. آن‌ها را از داخل قلب‌ها دربیاورید و اجازه دهید داخل یک صفحه سیمی کامل خنک شوند.

اطلاعات تغذیه‌ای:

اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این غذا است.

  • کالری: ۱۸۷
  • چربی در یک وعده: ۶. ۳ گرم
  • چربی اشباع در یک وعده: ۱. ۹
  • چربی غیر اشباع در یک وعده: ۱ گرم
  • چربی دارای حلقه‌های غیر اشباع در یک وعده: ۲. ۷ گرم
  • پروتئین در یک وعده: ۵ گرم
  • کربوهیدرات در یک وعده: ۳۱ گرم
  • فیبر در یک وعده: ۴ گرم
  • کلسترول در یک وعده: ۲۲ میلی گرم
  • آهن در یک وعده: ۱ میلی گرم
  • سدیم در یک وعده: ۲۴۳ میلی گرم
  • کلسیم در یک وعده: ۹۶ میلی گرم
  • قند در یک وعده: ۱۷ گرم
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج