۵۳۹۶۷۶
۳ نظر
۵۰۱۸
۳ نظر
۵۰۱۸
پ

املت قارچ و اسفناج

املتی پُر از فیبر، پروتئین و آهن

املت یکی از صبحانه های محبوب در سراسر دنیا است. امروز می خواهیم املتی را به شما آموزش بدهیم که در واقع یک نسخه بهبود یافته به حساب می آید؛ املتی با مواد مغذی بسیار بالا. قارچ و اسفناج سبزیجاتی هستند که فیبر بسیار بالایی دارند و در کنار پروتئین موجود در تخم مرغ، انرژی پایدار و بسیار عالی برایتان فراهم می آورند.

وبسایت دکتر کرمانی: املت یکی از صبحانه های محبوب در سراسر دنیا است. امروز می خواهیم املتی را به شما آموزش بدهیم که در واقع یک نسخه بهبود یافته به حساب می آید؛ املتی با مواد مغذی بسیار بالا. قارچ و اسفناج سبزیجاتی هستند که فیبر بسیار بالایی دارند و در کنار پروتئین موجود در تخم مرغ، انرژی پایدار و بسیار عالی برایتان فراهم می آورند. اسفناج دارای آهن نیز می باشد که برای تامین انرژی و سرحال بودن، الزامی است. در این املت از پنیر نیز استفاده شده، پنیر را می توان هم منبع پروتئین دانست و هم چربی های سالم.

مواد لازم:

  • ۲ قاشق چای خوری روغن زیتون
  • یک دوم فنجان قارچ برش خورده
  • یک دوم فنجان اسفناج
  • یک هشتم قاشق چای خوری نمک
  • ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
  • یک چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
  • یک قاشق غذا خوری پنیر فتا

املتی پُر از فیبر، پروتئین و آهن
روش پخت:

۱- یک قاشق غذا خوری روغن را در یک ماهی تابه نچسب، روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. قارچ ها را اضافه کنید، سرخشان کنید تا طلایی شوند، حدود ۳ دقیقه. اسفناج و نیمی از نمک را اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه سرخ کنید. میکس قارچ را درون یک بشقاب یا کاسه ی کوچک قرار دهید. ماهی تابه را تمیز کنید.

۲- تخم مرغ ها را در یک کاسه کوچک بشکنید. با استفاده از یک چنگال خوب، تخم مرغ ها را بهم بزنید. باقی مانده نمک و فلفل را اضافه کنید.

۳- یک قاشق چای خوری روغن باقی مانده را داخل همان ماهی تابه، روی حرارت متوسط گرم کنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و سپس دور تا دور ماهی تابه بچرخانید. تخم مرغ را به خوبی در ماهی تابه پخش کنید تا قسمت نپخته ای باقی نماند.
۴- بعد از ۲ دقیقه که به خوبی تخم مرغ را پخش کردید و پختید، میکس قارچ را روی نیمی از تخم مرغ بریزید، سپس روی آن پنیر بریزید. وقتی تخم مرغ از کف به رنگ قهوه ای در آمد، نیمه ای که روی آن چیزی نیست را روی نیمه دیگر برگردانید. سپس تخم مرغ را داخل یک بشقاب قرار دهید و سرو کنید.

اطلاعات تغذیه ای:

مواد گفته شده در این دستور پخت برای یک وعده آمده است.

  • کالری: ۲۶۹
  • چربی در یک وعده: ۲۱ گرم
  • چربی اشباع در یک وعده: ۵.۹ گرم
  • چربی غیر اشباع در یک وعده: ۱۰.۲ گرم
  • چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: ۲.۹ گرم
  • پروتئین در یک وعده: ۱۶ گرم
  • کربوهیدرات در یک وعده: ۴ گرم
  • فیبر در یک وعده: ۱ گرم
  • کلسترول در یک وعده: ۳۷۸ میلی گرم
  • آهن در یک وعده: ۲ میلی گرم
  • سدیم در یک وعده: ۴۵۰ میلی گرم
  • کلسیم در یک وعده: ۱۴۷ میلی گرم
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • یونس

    خیلی خوب بود امـــــــا ، املت بدون تخم مرغ؟!؟!؟!؟

    پاسخ ها

    • بدون نام

      !!نوشته دوتا تخم مرغ همشهری

  • سعیده

    خیلیم عالی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج