طرز تهیه کیک هویج؛ کیک راحت و بی دردسر
درست کردن کیک هویج بسیار راحت و بدون دردسر است. در مقابل طعم فوق العاده ای که این کیک دارد و شما را به خود معتاد می کند، قطعا به درست کردن اش می ارزد.
- ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
- ۲ فنجان آرد
- یک فنجان شکر
- نصف قاشق غذا خوری پودر زنجبیل
- نصف قاشق غذا خوری جوز
- یک فنجان هویج
- نصف قاشق غذا خوری وانیل
- ۲ عدد تخم مرغ
- ۲ فنجان ماست
- نصف فنجان شیر
- نصف فنجان روغن مایع
2. آرد، شکر، بکینگ پودر، زنجبیل، و جوز را با هم مخلوط کنید و هویج رنده شده را به مواد مخلوط شده اضافه کنید.
۴. قالب مورد نظر را چرب کنید و خمیر را داخل قالب بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و پس از اینکه از فر بیرون آوردید به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا خنک شود و سپس با پودر قند و یا مربای هویج و یا خامه تزیین کنید.
نظر کاربران
تشکر
پاسخ ها
خواهههههش عزیزم
منظور از فنجان همون پیمانه س دیگه
من این کیک رو امتحانی پختم ولی وا رفت و شفته شد!!! تو کل عمرم همچین کیکی نپخته بودم. افتضااااااح
دستور پختش مشکل داره
عالی بود