طرز تهیه پاستا به همراه میگو و بروکلی
پاستا یکی از غذاهای محبوبی است که تقریبا همه دوست دارند. در این دستور پخت می خواهیم شما را با نوع جدیدی از این غذا آشنا کنیم که شاید قبلا تجربه اش نکرده اید. پاستا به همراه میگو و بروکلی.
مواد لازم:
- ۶ فنجان آب
- ۲۲۶ گرم پاستا طرح دارد (ترجیحا فنری مانند عکس)
- ۸۵ گرم گل بروکلی تازه
- ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون
- ۲۸ گرم میگو پوست کنده و پاک شده
- ۲ قاشق چای خوری پوست رنده شده لیمو
- دو و یک دوم قاشق غذا خوری کره
- دو قاشق غذا خوری آب لیمو
- پنج هشتم قاشق چای خوری نمک
- یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه
![پاستا، میگو و بروکلی پاستا، میگو و بروکلی](https://static3.bartarinha.ir/servev2/WVlNjZiNGM4Z/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
۱. ۶ فنجان آب را داخل یک ماهی تابه بزرگ به جوش بیاورید. پاستا را اضافه کنید و بر اساس راهنمای روی بسته بپزید، نمک و چربی را از روی آب حذف کنید. در سه دقیقه آخر پختن بروکلی ها را اضافه کنید، آب کشی کنید.
۲. یک قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید. روغن را اضافه کنید، روغن را تکان دهید تا قابلمه چرب شود. میگو ها را اضافه کنید به مدت دو دقیقه سرخ کنید.
اطلاعات تغذیه ای:
مواد گفته شده در این دستور پخت برای چهار وعده است. اندازه هر وعده یک و یک دوم فنجان است.
اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این پاستا می باشد.
- کالری: ۴۲۸
- چربی در یک وعده: ۱۶.۱ گرم
- چربی اشباع در یک وعده: ۵.۹ گرم
- چربی غیر اشباع در یک وعده: ۶.۹
- چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: ۱.۲ گرم
- پروتئین در یک وعده: ۲۵ گرم
- کربوهیدرات در یک وعده: ۴۷ گرم
- فیبر در یک وعده: ۴ گرم
- کلسترول در یک وعده: ۱۶۲ میلی گرم
- آهن در یک وعده: ۳ میلی گرم
- سدیم در یک وعده: ۴۸۶ میلی گرم
- کلسیم در یک وعده: ۱۰۲ میلی گرم
ارسال نظر