اگر دلتان کباب می خواهد، نیازی نیست حتما حاضر شوید و به یک رستوران گران قیمت بروید. می توانید خودتان در خانه دست به کار شوید. در این مطلب طرز تهیه دو نوع کباب خانگی را به شما آموزش داده ایم.
ماهنامه سفره ایرانی: اگر دلتان کباب می خواهد، نیازی نیست حتما حاضر شوید و به یک رستوران گران قیمت بروید. می توانید خودتان در خانه دست به کار شوید. در این مطلب طرز تهیه دو نوع کباب خانگی را به شما آموزش داده ایم.
جوجه کباب لقمه ای
مواد لازم:
سینه مرغ یا ران مرغ بدون استخوان: یک و نیم کیلوگرم
فلفل دلمه: ۲ عدد بزرگ
پیاز: ۲ عدد بزرگ
پودر فلفل قرمز: یک ق س
نمک: یک ق س
ماست کم چرب: ۴ ق س
آب لیموی تازه: یک پیمانه
زعفران (آب کرده): ۳ ق س
کره آب کرده: ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
طرز تهیه:
ابتدا ران یا سینه جوجه را به اندازه ۲ بند انگشت برش دهید و پیاز و فلفل دلمه را خلالی کرده و با مواد نمک و فلفل قرمز به مدت یک دقیقه ورز دهید تا عصاره پیاز و فلفل به خوبی گرفته شود و با ماست و آبلیمو مخلوط کرده و به مدت ۴ الی ۵ ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه دارشود، سپس شروع به سیخ کردن نمایید و با حرارت ملایم آن را بپزید، بعد آب کره را در یک سینی بریزید و با فرچه آشپزی کره را روی کباب بمالید.
نکته:
دقت داشته باشید که زعفران آب کرده را وقتی شروع به سیخ کردن می کنید اضافه نمایید تا جوجه خشک نشود یا می توانید زعفران را به همراه کره مخلوط کرده و روی کباب با فرچه آشپزی بمالید.
کباب لقمه
داود داوری
مواد لازم:
قلوه گاه گوسفندی: 300 گرم
خرده راسته گوسفندی: 450 گرم
پیاز (چرخ شده): 250 گرم
نمک: 2 ق س
فلفل سیاه (پودر شده): یک ق س سرخالی
زعفران (حل شده در آب): نصف پیمانه
تخم مرغ: 3 عدد
جوش شیرین: 2 ق چ
طرز تهیه:
ابتدا گوشت قلوه گاه گوسفندی و خرده راسته را نمک زده و یک بار چرخ کرده و به مدت یک تا چند روز در یخچال نگهدارید. مقدار گوشتی را که نیاز دارید از یخچال خارج و پیازی که از قبل چرخ کردید (آب پیاز را کمی بگیرید) همراه پودر فلفل سیاه، زعفران، تخم مرغ و جوش شیرین مخلوط کرده و دو بار دیگر چرخ کرده و در ظرفی لبه دار بریزید و کاملا ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند.
گوشت را مدت کوتاهی در فریزر نگهدارید طوری که یخ نزند سپس از فریزر بیرون بیاورید و به اندازه دلخواهتان چونه هایی بردارید و به سیخ بکشید طوری که همه جای گوشت یکسان باشد. روی سیخ با انگشت شست گل بیاندازید و روی منقل قرار دهید.
جایگزین گوشت:
در صورت پیدا نکردن قلوه گاه گوسفند یا خرده راسته گوسفندی از قلوه گاه گوساله و قلوه گاه گوسفندی استفاده یا سردست گوساله و قلوه گاه گوسفندی استفاده نمایید.
نکته:
1. پیاز را چند ساعت زودتر چرخ کنید و در ظرف پلاستیکی در بسته قرار دهید تا آب پیاز گرفته شود.
۲. ابتدا منقل را روشن کنید که کاملا داغ شود بعد حرارت را کم کنید که کباب روی منقل نریزد.
3. آب دستی که برای کباب استفاده می کنید خیلی داغ و خیلی سرد نباشد. می توانید از آب پیاز استفاده کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر