۵۳۵۹۷۲
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

آموزش ۲ نوع غذای حرفه‌ای، مخصوص مبتدی ها

درست است که شاید تازه شروع به آشپزی کرده باشید، اما قرار نیست فقط غذاهای ساده و آسان درست کنید. در این مطلب دو نوع غذای حرفه ای مخصوص شما که در آشپزی مبتدی هستید آموزش داده ایم.

ماهنامه سفره ایرانی: درست است که شاید تازه شروع به آشپزی کرده باشید، اما قرار نیست فقط غذاهای ساده و آسان درست کنید. در این مطلب دو نوع غذای حرفه ای مخصوص شما که در آشپزی مبتدی هستید آموزش داده ایم.

کباب قارچ و سبزیجات
راضیه عمادی

مواد لازم:
  • کدو سبز (حلقه حلقه شده): یک الی ۲ عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز (درشت خرد شده): یک عدد
  • فلفل دلمه ای زرد یا سبز (درشت خرد شده): یک عدد
  • پیاز قرمز (درشت خرد شده): نصف یک عدد
  • قارچ درشت (از وسط دو نیم شده): ۲۴۰ گرم
  • گوجه گیلاسی: ۳۰۰ گرم
  • سیر (ریز خرد شده): یک حبه
  • سبزیجات معطر خشک: یک ق چ
  • سبزیجات تازه (آویشن، رزماری، جعفری، پیازچه، شبت و...): ۲ ق س
  • روغن زیتون: ۲ ق س
  • سرکه بالزامیک: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

آموزش 2 نوع غذای حرفه‌ای، مخصوص مبتدی ها
طرز تهیه:

1. سبزیجات را به اندازه مناسب برش داده و در ظرف مناسبی قرار دهید.
2. روغن زیتون، مقداری سرکه بالزامیک، سیر ریز خرد شده، نمک، فلفل سیاه و سبزیجات خشک و تازه را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
3. سبزیجات را به سیخ های چوبی یا فلزی بکشید. انتهای سیخ را با فلفل دلمه ای و یا قارچ پایان دهید.
4. گریل را از یک ربع قبل گرم کنید و سپس سیخ های کباب را در آن قرار داده و با حرارت ملایم حدود 15 دقیقه کباب کنید تا پخته و نرم شوند (پس از گذشت نیمی از زمان پخت سیخ ها را بچرخانید). در صورت تمایل می توانید کباب ها را با مقداری سبزیجات تازه خرد شده تزیین و سرو کنید.


میت بال استروگانف
ستایش پاکدل

مواد لازم:
  • گوشت (چرخ کرده): ۳۵۰ گرم
  • مرغ (چرخ کرده): ۳۵۰ گرم
  • نان خشک (پودر شده): یک پیمانه
  • شیر: سه چهارم پیمانه
  • تخم مرغ: یک عدد
  • پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم ق چ
  • روغن: ۲ الی ۳ ق س

مواد لازم سس:
  • پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
  • قارچ (خرد شده): 240 گرم
  • سیر (ریز خرد شده): یک حبه
  • کره: 3 ق س (در صورت تمایل)
  • آرد: 4 ق س
  • آب مرغ: 4 پیمانه
  • خامه پرچرب: یک چهارم پیمانه
  • خامه ترش یا ماست: 2 ق س
  • برگ جعفری تازه (خرد شده): به مقدار لازم
  • شبت تازه (خرد شده): به مقدار لازم
  • روغن: یک و یک دوم ق س

آموزش 2 نوع غذای حرفه‌ای، مخصوص مبتدی ها
طرز تهیه:
1. شیر را روی نان خشک پودر شده بریزید. گوشت چرخ کرده، مرغ چرخ کرده، تخم مرغ و پیاز ریز خرد شده را اضافه و مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه بیفزایید.
2. مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و با دست ورز دهید.
3. گلوله های کوچکی از مخلوط به دست آمده جدا کنید.
4. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. قلقلی ها را در روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند.
5. برای تهیه سس، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز، نمک و فلفل سیاه را حدود 3 قدیقه در روغن تفت دهید. قارچ و سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا آب قارچ کاملا بخار شود.
6. آرد را اضافه و مخلوط کنید. در صورت تمایل 3 قاشق سوپ خوری کره اضافه کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج