جوجه سبز شیلیایی
برترین ها:
مواد لازم برای سس شیلیایی:
۳ شاخه علف لیمو
۱ قاشق زنجبیل
۱۰ دارفلفل سبز
۵ حبه سیر
۵ شاخه ریحان
۱۰ شاخه گشنیز
۱ قاشق چایخوری زیره سبز
۱ قاشق چایخوری تخم گشنیز
۲ قاشق روغن نباتی
مواد لازم دیگر:
۷۰۰ گرم ران مرغ بدون پوست و استخوان
۱ عدد پیاز قرمز
کمی گل کلم
نخود سبز
۱ فنجان ماست چرب
۱ فنجان برنج
گشنیز و پیاز سبز برای تزئین
طرز تهیه:
۱. علف لیمو را پاک کنید و خوب روی تخته ریز ریز کنید.
۲. دانه های دارفلفل های سبز را خالی کنید.
۳. زنجبیل را آسیاب کنید. همه مواد لازم سس شیلیایی را داخل خردکن بریزید و بزنید تا یکنواخت شوند.
۴. مرغ را به تکه های کوچک ببرید. پیاز را هم خرد کنید و با مرغ کمی تفت دهید. حدود ۷ دقیقه حرارت دهید تا پیاز کمی طلایی شود. دائماً هم بزنید تا پیاز و مرغ به ته قابلمه نچسبند.
۵. بعد سس شیلیایی را اضافه کنید.
۶. مخلوط مرغ و پیاز و سس را خوب هم بزنید تا مرغ ها سبز رنگ شوند.
۷. حالا ماست را اضافه کنید و مخلوط کنید.
۸. سپس سبزیجات را اضافه کنید و ۱۵ دقیقه حرارت دهید تا گل کلم نرم شود. نخود سبزها را هم که اضافه کردید بگذارید ۵ دقیقه بیشتر بپزد. اگر زیاد خشک بود کمی آب اضافه کنید.
۹. در این حین، برنج را طبق دستورالعمل پخت آن بپزید. بعد آن را داخل کاسه کوچکی بریزید و فشار دهید تا شکل کاسه را به خود بگیرد.
۱۰. بعد در بشقابی، برنج را در وسط سرو کرده و دور آن مخلوط مرغ را بریزید. روی آن را با گشنیز و پیاز سبز تزئین کنید.
۳ شاخه علف لیمو
۱ قاشق زنجبیل
۱۰ دارفلفل سبز
۵ حبه سیر
۵ شاخه ریحان
۱۰ شاخه گشنیز
۱ قاشق چایخوری زیره سبز
۱ قاشق چایخوری تخم گشنیز
۲ قاشق روغن نباتی
مواد لازم دیگر:
۷۰۰ گرم ران مرغ بدون پوست و استخوان
۱ عدد پیاز قرمز
کمی گل کلم
نخود سبز
۱ فنجان ماست چرب
۱ فنجان برنج
گشنیز و پیاز سبز برای تزئین
طرز تهیه:
۱. علف لیمو را پاک کنید و خوب روی تخته ریز ریز کنید.
۲. دانه های دارفلفل های سبز را خالی کنید.
۳. زنجبیل را آسیاب کنید. همه مواد لازم سس شیلیایی را داخل خردکن بریزید و بزنید تا یکنواخت شوند.
۴. مرغ را به تکه های کوچک ببرید. پیاز را هم خرد کنید و با مرغ کمی تفت دهید. حدود ۷ دقیقه حرارت دهید تا پیاز کمی طلایی شود. دائماً هم بزنید تا پیاز و مرغ به ته قابلمه نچسبند.
۵. بعد سس شیلیایی را اضافه کنید.
۶. مخلوط مرغ و پیاز و سس را خوب هم بزنید تا مرغ ها سبز رنگ شوند.
۷. حالا ماست را اضافه کنید و مخلوط کنید.
۸. سپس سبزیجات را اضافه کنید و ۱۵ دقیقه حرارت دهید تا گل کلم نرم شود. نخود سبزها را هم که اضافه کردید بگذارید ۵ دقیقه بیشتر بپزد. اگر زیاد خشک بود کمی آب اضافه کنید.
۹. در این حین، برنج را طبق دستورالعمل پخت آن بپزید. بعد آن را داخل کاسه کوچکی بریزید و فشار دهید تا شکل کاسه را به خود بگیرد.
۱۰. بعد در بشقابی، برنج را در وسط سرو کرده و دور آن مخلوط مرغ را بریزید. روی آن را با گشنیز و پیاز سبز تزئین کنید.
پ
نظر کاربران
بد بود