۵۳۵۸۶
۱ نظر
۵۰۱۹
۱ نظر
۵۰۱۹
پ

جوجه سبز شیلیایی

مجله اینترنتی برترین ها
برترین ها:


مواد لازم برای سس شیلیایی:

۳ شاخه علف لیمو

۱ قاشق زنجبیل

۱۰ دارفلفل سبز

۵ حبه سیر

۵ شاخه ریحان

۱۰ شاخه گشنیز

۱ قاشق چایخوری زیره سبز

۱ قاشق چایخوری تخم گشنیز

۲ قاشق روغن نباتی

مواد لازم دیگر:

۷۰۰ گرم ران مرغ بدون پوست و استخوان

۱ عدد پیاز قرمز

کمی گل کلم

نخود سبز

۱ فنجان ماست چرب

۱ فنجان برنج

گشنیز و پیاز سبز برای تزئین

طرز تهیه:



۱. علف لیمو را پاک کنید و خوب روی تخته ریز ریز کنید.




۲. دانه های دارفلفل های سبز را خالی کنید.




۳. زنجبیل را آسیاب کنید. همه مواد لازم سس شیلیایی را داخل خردکن بریزید و بزنید تا یکنواخت شوند.




۴. مرغ را به تکه های کوچک ببرید. پیاز را هم خرد کنید و با مرغ کمی تفت دهید. حدود ۷ دقیقه حرارت دهید تا پیاز کمی طلایی شود. دائماً هم بزنید تا پیاز و مرغ به ته قابلمه نچسبند.




۵. بعد سس شیلیایی را اضافه کنید.




۶. مخلوط مرغ و پیاز و سس را خوب هم بزنید تا مرغ ها سبز رنگ شوند.




۷. حالا ماست را اضافه کنید و مخلوط کنید.




۸. سپس سبزیجات را اضافه کنید و ۱۵ دقیقه حرارت دهید تا گل کلم نرم شود. نخود سبزها را هم که اضافه کردید بگذارید ۵ دقیقه بیشتر بپزد. اگر زیاد خشک بود کمی آب اضافه کنید.




۹. در این حین، برنج را طبق دستورالعمل پخت آن بپزید. بعد آن را داخل کاسه کوچکی بریزید و فشار دهید تا شکل کاسه را به خود بگیرد.




۱۰. بعد در بشقابی، برنج را در وسط سرو کرده و دور آن مخلوط مرغ را بریزید. روی آن را با گشنیز و پیاز سبز تزئین کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    بد بود

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج