۵۲۹۲۲۴
۲ نظر
۵۰۲۲
۲ نظر
۵۰۲۲
پ

طرز تهیه بال کبابی تند با سس بلوچیز

بال های کبابیِ دلبرانه...

در میان انواع غذای کبابی، همیشه این بال کبابی است که دلبری می کند. در این مطلب طرز تهیه بال کبابی تند با سس بلوچیز را به شما آموزش داده ایم.

وب سایت سوران: در میان انواع غذای کبابی، همیشه این بال کبابی است که دلبری می کند. در این مطلب طرز تهیه بال کبابی تند با سس بلوچیز را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم:

  • سس بلوچیز به میزان لازم
  • بال مرغ یک کیلو
  • کره (ذوب شده) ۶ ق.غ
  • سس فلفل (تند) نصف فنجان
  • نمک (دریا) نصف ق.چ
  • فلفل (قرمز) ۲ ق.چ
  • فلفل سیاه (دانه) نصف ق.چ
  • سرکه (انگور) ۲ ق.غ
  • ماءالشعیر (ساده) یک فنجان
بال های کبابیِ دلبرانه...

طرز تهیه:

1- کره،سس فلفل تند،فلفل قرمز،نمک دریا،فلفل سیاه و سرکه انگور را با هم در یک کاسه خوب به هم بزنید.

۲- بالها را شسته و با سس مخلوط می کنیم و ماء الشعیر را اضافه می کنیم.

3- در ظرف مناسب می ریزیم ودر آن را می بندیم و به مدت 6 ساعت در یخچال می گذاریم تا مزه دار شوند.

۴- سی دقیقه قبل از پخت بالها را از یخچال خارج کرده و از سس جدا می کنیم.

5- فر را با 300 درجه از قبل روشن می کنیم تا گرم شود.

۶- بال ها را داخل سینی فر می چینیم و داخل فر قرار می دهیم به مدت ۱۰- ۱۵ دقیقه تا کاملا بپزند،

7- می توانید بالها را به سیخ کشیده و کباب کنید.

۸- این بالها را با سس بلو چیز سرو کنید_نوش جان!
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    حالا این سس بلوچیز چی هست ؟؟

    پاسخ ها

    • بدون نام

      بلو چیز یعنی پنیر آبی:-P

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج