طرز تهیه بال کبابی تند با سس بلوچیز
بال های کبابیِ دلبرانه...
در میان انواع غذای کبابی، همیشه این بال کبابی است که دلبری می کند. در این مطلب طرز تهیه بال کبابی تند با سس بلوچیز را به شما آموزش داده ایم.
- سس بلوچیز به میزان لازم
- بال مرغ یک کیلو
- کره (ذوب شده) ۶ ق.غ
- سس فلفل (تند) نصف فنجان
- نمک (دریا) نصف ق.چ
- فلفل (قرمز) ۲ ق.چ
- فلفل سیاه (دانه) نصف ق.چ
- سرکه (انگور) ۲ ق.غ
- ماءالشعیر (ساده) یک فنجان
طرز تهیه:
1- کره،سس فلفل تند،فلفل قرمز،نمک دریا،فلفل سیاه و سرکه انگور را با هم در یک کاسه خوب به هم بزنید.
۲- بالها را شسته و با سس مخلوط می کنیم و ماء الشعیر را اضافه می کنیم.
3- در ظرف مناسب می ریزیم ودر آن را می بندیم و به مدت 6 ساعت در یخچال می گذاریم تا مزه دار شوند.
۴- سی دقیقه قبل از پخت بالها را از یخچال خارج کرده و از سس جدا می کنیم.
5- فر را با 300 درجه از قبل روشن می کنیم تا گرم شود.
۶- بال ها را داخل سینی فر می چینیم و داخل فر قرار می دهیم به مدت ۱۰- ۱۵ دقیقه تا کاملا بپزند،
7- می توانید بالها را به سیخ کشیده و کباب کنید.
۸- این بالها را با سس بلو چیز سرو کنید_نوش جان!
نظر کاربران
حالا این سس بلوچیز چی هست ؟؟
پاسخ ها
بلو چیز یعنی پنیر آبی:-P