ژله ریحون، تفاوتی که تجربه نکرده اید
ریحان را بجوشانید. سپس از روی حرارت بردارید و رویش را بکشید. بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. آن را صاف کنید و تفاله ریحان را دور بریزید. محلول را دوباره...
مواد لازم:
- 4 فنجان آب
- 2 فنجان ریحان تازه، ساطوری شده
- 1 بسته ژلاتین میوه ای (پکتین)
- 3 قطره رنگ غذای سبز (اختیاری)
- 5 فنجان شکر
دستور تهیه:
۱. در قابلمه بزرگی، آب و ریحان را بجوشانید. سپس از روی حرارت بردارید و رویش را بکشید. بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. آن را صاف کنید و تفاله ریحان را دور بریزید. محلول را دوباره در قابلمه بریزید و ژلاتین و رنگ غذا را به آن اضافه کرده و هم بزنید. روی حرارت بالا بجوشانید. سپس شکر را داخلش ریخته و یک دقیقه دیگر بگذارید بجوشد. دائماً باید آن را هم بزنید.
۲. سپس از روی حرارت بردارید و کف آن را جدا کنید.
۳. به آرامی با ملاقه محلول داغ را داخل شیشه های داغ بریزید و سر آنها را خالی بگذارید. حباب های هوا را از بین ببرید. لبه های شیشه ها را تمیز کنید و درپوش آنها را بگذارید. حدود ۱۵ دقیقه در کنسروساز آب جوش بگذارید بماند.
نظر کاربران
فک کنم تلخ باشه ولی به نظر خوش مزه است
کشتید مارو بگید مزه اش چطوره بااین گرونی شکر ومخلفات درست نکنیم وبعد بریزیم دور .