کیک بستنی میوه ای
این کیک غوغا می کند
هوا رو به گرمی می رود و فصل خوردن بستنی از راه می رسد. در این مطلب برای شما که هم عاشق کیک هستید و هم بستنی (مثل خودِ من!) طرز تهیه کیک بستنی فوق العاده را آموزش داده ایم. اگر توت فرنگی هم استفاده کنید که دیگر غوغا کرده اید.
مواد مورد نیاز:
- کیک اسفنجی (۶ تخم مرغی): ۱ عدد
- بستنی وانیلی: ۱ لیتر
- خامه قنادی: ۲۵۰ گرم
- مارمالاد توت فرنگی: یک چهارم پیمانه
- میوه های دلخواه (اسلایس شده) به میزان لازم
۱. کیک را روی سطح صافی قرار دهید و از بالا به ارتفاع ۱ سانتی متر برش دهید. سپس داخل آن را خالی کنید؛ به طوری که دیواره ها و کف آن حدود ۲ سانتیمتر قطر داشته باشد.
2. سطح داخل کیک را به وسیله قلم مویی با مارمالاد توت فرنگی بپوشانید. بعد داخل آن را با بستنی وانیلی پر کنید. سپس مقداری خرده کیک روی آن بریزید و قسمت برش خورده کیک را روی آن بگذارید. بعد آن را با ورق آلومینیومی بپوشانید و به مدت 8 ساعت در فریزر قرار دهید.
۳. خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس تمام سطح کیک را با آن بپوشانید و به دلخواه با اسلایس میوه (توت فرنگی، کیوی، آناناس، آلبالو و ...) تزیین کرده و بلافاصله سرو کنید. (یا تا هنگام سرو در فریزر نگهداری کنید.)
ارسال نظر