اونیون باجی؛ غذای تند هندی
اونیون باجی؛ یکی از پیش غذاهای هندی است، اگر آرد لپه را که از اجزای اصلی این غذا است، در دسترس داشته باشید، تهیه آن بسیار آسان و خوشمزه است.
مواد مورد نیاز:
- آرد لپه: ۲۰۰ گرم
- بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
- آرد برنج: ۲ قاشق سوپخوری
- زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
- پودر تخم گشنیز: یک دوم قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: یک دوم قاشق چایخوری
- زیره سیاه: یک دوم قاشق چایخوری
- زیره سبز: یک دوم قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- آب: ۱۰۰ میلی لیتر
- گشنیز (خرد شده): یک چهارم پیمانه
- پیاز بزرگ: ۲ عدد
- روغن مایع: به میزان لازم
مواد مورد نیاز سس تند:
- گوجه فرنگی بزرگ: 2 عدد
- فلفل چیلی قرمز (ریز خرد شده): 3 عدد
- سیر (له شده): 3 حبه
- زنجبیل تازه (رنده شده): 3 سانتی متر
- گشنیز (ریز خرده شده): 3 قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- روغن زیتون: 3 قاشق سوپخوری
1. آرد لپه، بیکینگ پودر، آرد برنج، زردچوبه، پودر تخم گشنیز، فلفل قرمز، زیره سیاه، زیره سبز و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس آب را کم کم به آن اضافه کنید تا خمیر رقیقی (به غلظت ماست) به دست آید. بعد گشنیز را به آن اضافه کنید.
۲. پیاز را به صورت نیم دایره های ۰.۵ سانتی متری برش دهید و حلقه ها را از هم جدا کنید. بعد هر حلقه پیاز را یکی یکی در مایه آماده شده قرار دهید و در روغن داغ و فراوان سرخ کنید (روغن این غذا باید در حدی باشد که مواد تا نیمه در روغن باشند تا کاملا پخته شود، در غیر این صورت مغزپخت نمی شود! همچنین داغی روغن را با نان بسنجید، یک تکه نان را در روغن داغ بیندازید، اگر به سرعت قهوه ای رنگ شد، روغن خیلی داغ است و احتمال دارد مواد بدون آن که پخته شود، بسوزد و اگر نان در مدت ۳۰ ثانیه سرخ شود، روغن مناسب سرخ کردن است.) بعد روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
3. برای تهیه سس تند؛ پوست گوجه فرنگی ها را جدا کنید و هر کدام را به 4 قسمت تقسیم کنید. فلفل چیلی قرمز را از وسط برش دهید و تخم های آن را جدا کنید و فلفل ها را ریز خرد کنید. گوجه فرنگی، فلفل چیلی خرد شده، سیر و زنجبیل را همراه با روغن زیتون درون تابه ای ریخته و تفت دهید تا همه مواد با هم مخلوط شود و سیر تغییر رنگ دهد. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و مخلوط مواد را در دستگاه غذاساز بریزید تا پوره شود. بعد گشنیز، نمک و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. (این سس را می توانید با غذاهای خمیری و سرخ شده مانند پیراشکی، مرغ سوخاری و ... سرو کنید.)
۴. این غذا را همراه با سس تند آماده شده، سرو کنید.
ارسال نظر