«کوکی شکر قهوه ای» و عصرهای بهاریِ شیرین
از این کوکی های سبک و کم کالری درست کنید و عصرهای بهاری تان را با آن شیرینی تر کنید.
ماهنامه کیک و شیرینی - عارفه سادات ابن الرضا: از این کوکی های سبک و کم کالری درست کنید و عصرهای بهاری تان را با آن شیرینی تر کنید.
مواد لازم:
- آرد: ۲۲۰ گرم
- پودر جوز هندی (جوز هندی رنده شده): ۱ ق چ
- دارچین: یک دوم ق چ
- بیکینگ سودا: یک دوم ق چ
- نمک: یک دوم ق چ
- شکر قهوه ای: ۱۵۵ گرم
- شکر سفید: ۶۰ گرم
- کره: ۱۲۰ گرم
- تخم مرغ: ۱ عدد
- شیره درخت افرا (maplesyrup): یک و یک دوم ق چ
- وانیل مایع: ۱ ق چ
طرز تهیه:
۱. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کف سینی فر را کاغذ بیندازید. در کاسه ای مواد خشک یعنی آرد و پودر جوز هندی و دارچین و بیکینگ سودا و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و الک کنید.
۲. در کاسه ای دیگر کره (به دمای محیط رسیده) و شکر سفید و شکر قهوه ای را توسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود. سپس تخم مرغ و شیره درخت افراد و وانیل مایع را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
۳. در نهایت مواد خشک را اضافه کرده تا خمیر لطیفی به دست آید. از خمیر به اندازه یک قاشق چایخوری بردارید و بین دو کف دست آن را گرد کنید و به فواصل مشخص بر روی کاغذ روغنی قرار دهید.
۴. سینی فر را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کوکی ها بپزد. توجه داشته باشید که بعد از خارج کردن سینی فر اقدام به جداسازی کوکی ها نکنید و اجازه دهید تا آنها کاملا خنک شوند.
۵. می توانید در صورت مایل ۲ قاشق چایخوری شکر قهوه ای و ۱ قاشق چایخوری شکر سفید و یک چهارم قاشق چای خوری پودر جوز هندی را با هم ترکیب کرده و بعد از پخت مقداری از این مخلوط را به عنوان تاپینگ بر روی کوکی ها قرار دهید.
خواص شیره درخت افرا:
۱. شربت افرا یکی از محبوب ترین شیرین کننده هایی است که امروزه استفاده می شود. این ۱۰۰ درصد شیرین کننده طبیعی است. درست مثل عسل، و مغذی تر از قند است.
۲. شربت افراد شبیه به شکر است با همان میزان کالری با این تفاوت که این شربت منبع منگنز (۱۳ گرم) و همچنین روی (۱۳ گرم) نیز می باشد. در مقایسه با عسل، شربت افراد ۱۵ برابر کلسیم بیشتری دارد.
۳. شربت افرا دارای خواص ایمنی- تقویت و آنتی اکسیدان ها است، هضم گوارش را آسان می کند.
۴. مطالعه نشان داد که اضافه کردن شربت افرا به غلات و یا بلغور جو دوسر به التهاب سرطان، پوکی استخوان و آلزایمر کمک کند. شربت افرا دارای پلی فنل است که ترکیبات گیاهی دارد و آنتی اکسیدان است.
۵. شربت افرا حاوی مواد معدنی ضروری مانند روی و منگنز، که می تواند به جلوگیری از بیماری کمک کند. روی از سلول های سفید خون مراقبت کرده، برای دفاع از بدن در برابر عفونت ضروری است. منگنز سلول ها را از التهاب و آسیب محافظت می کند.
۶. در شمال آمریکا از شربت افرا در تهیه شیرینی هایی مانند پن کیک، شیرینی وافل و تست فرانسوی استفاده می شود. این شربت همچنین برای طعم دهی به بسیاری از غذاها مانند بستنی، غلات گرم، میوه های تازه و سوسیس ها اضافه می شود.
۷. همین طور به عنوان شیرین کننده برای گرانولا، سس سیب، لوبیای پخته، آب نبات، کیک ها، پای ها، نان ها، چای و قهوه استفاده می شود.
۸. هنگام خرید، شربت افرای خالص بخرید.
پ
ارسال نظر