مرغ کبابی، با دستور آسان در فر
تهیه ی این دستور بسیار آسان است، تمامی مواد را در سینی فر بریزید و آن را در فر بگذارید بعد از ۳ ساعت غذا آماده است.
- مرغ ۱ عدد
- سیر ۱ بوته
- لیمو ۲ عدد
- آویشن ۱ مشت
- روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
- آب انگور ۲/۳ پیمانه
- فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه
1. از قبل فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
۲. تکه های مرغ را در سینی فر بگذارید، حبه های سیر، برش های لیمو و بیشتر برگ های آویشن را روی آن ها بریزید.
3. روغن را اضافه کرده و با دست مواد را با هم ترکیب کنید. بعد مرغ ها را به صورت مرتب در سینی بچینید، پوست آن ها رو به بالا باشد.
۴. آب انگور را اضافه کرده و کمی فلفل سیاه به آن ها بزنید. روی سینی را با فویل آلومینیومی بپوشانید و برای ۲ ساعت در فر بپزید.
5. فویل آلومینیومی را بردارید و حرارت فر را به ۲۰۰ درجه سانتی گراد افزایش دهید و مرغ را برای ۳۰ تا ۴۵ تا پوست مرغ طلایی شود، بپزید.
۶. مقداری برگ آویشن روی مرغ ها بریزید و آن ها را میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی مرغ کبابی با لیمو و سیر:
۱. از یک عدد مرغ با وزن حدود ۲ کیلو و ۲۵۰ گرم استفاده کنید. آن را به ۱۰ قسمت تقسیم کنید.
2. حبه های سیر را از هم جدا کنید.
۳. لیموها را از وسط نصف کرده و هر کدام را ۴ قاچ کنید.
4. برگ های آویشن را جدا کنید.
نظر کاربران
خیلی عالی ممنون از دست پخت شما
خیلی عالی ممنون از دست پخت شما
سلام ببخشیدا آب انگور اینجوری میجوشه و نجس میشه.
باید توی دستور پختتون تجدیدنظر کنید.