مکعب های ژلاتینی؛ دسرِ بعد از غذا
در این مطلب طرز تهیه یک دسر فوق العاده راحت با ژلاتین را به شما آموزش داده ایم. با این دسر و به راحتی می توانید هنرتان را به رخ همه بکشید.
- شیر ۶ لیوان
- پودر ژلاتین ۵ قاشق غذا خوری
- پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
- شکر ۱ لیوان
- وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
۱- ژلاتین را روی شیر ریخته و هم زده و روی شعله کم گذاشته و هم میزنیم تا ژلاتین حل شود ولی شیر نجوشد.
2- شکر را به شیر اضافه کرده و هم میزنیم تا کامل حل شود.
3- وانیل رابه مواداضافه کرده واز روی حرارت برمیداریم.
۴- مواد را نصف کرده و به نصف مواد پودر کاکائو را اضافه میکنیم.
5- ظرف مستطیلی پیرکس را برداشته و یک لایه از دسرسفید را ریخته و در یخچال به مدت نیم ساعت قرار میدیم، وقتی لایه سفید مقداری بست یه لایه قهوه ای میریزیم وبه همین ترتیب تا موادمون تموم بشه.
6- وقتی آخرین لایه رو ریختیم به مدت دو ساعت در یخچال گذاشته تاکاملا خودش رو بگیره.
۷- ظرف رو به مدت کم در آب گرم میزاریم و دسر رو درآورده و برش میزنیم.
ارسال نظر