این دستور سریع، مناسب هر ساعت از روز و هر فصلی از سال است. تخم مرغ منبع خوب پروتئین است که به رشد و ترمیم ماهیچه ها کمک می کند. می توانید از سایر مواد دلخواهتان برای رویه استفاده کنید.
وب سایت آشپزباشی : املت پنیر از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
این دستور سریع، مناسب هر ساعت از روز و هر فصلی از سال است. تخم مرغ منبع خوب پروتئین است که به رشد و ترمیم ماهیچه ها کمک می کند. می توانید از سایر مواد دلخواهتان برای رویه استفاده کنید.
مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
نمک نوک انگشت
فلفل سیاه نوک انگشت
روغن زیتون ۱/۲ قاشق غذاخوری
پنیر چدار ۱۰ گرم
طرز تهیه:
1- تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید، به آن ها نوک انگشت نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و با چنگال بزنید تا خوب ترکیب شوند.
2- ماهیتابه ی نچسب کوچکی روی حرارت پایین گرم کنید. روغن را در ماهیتابه بریزید و بعد با احتیاط ترکیب تخم مرغ را اضافه کنید.
3- ماهیتابه را بچرخانید تا تخم مرغ به صورت یکدست در آن پخش شود.
4- وقتی تخم مرغ از زیر پخته ولی از رو کمی شل بود، پنیر را روی آن بپاشید. با کفگیر کناره های املت را از ماهیتابه جدا کرده و املت را از وسط تا کنید.
5- وقتی املت از زیر طلایی شد، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و املت را در بشقاب بگذارید. آن را به همراه گوجه فرنگی و چند برش از نان دلخواهتان میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی املت پنیر:
1 - پنیر را رنده کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر