پاستای میگوی تند و آتشین
میگوها را بشویید و خشک کنید. در یک قابلمه بزرگ فتوچینی ها را بپزید و آبکش کنید. آنها را گرم نگه دارید. در این زمان، درون تابه روغن زیتون بریزید. فلفل های چیلی، سیر، نمک و فلفل سیاه را تفت دهید و...
برترین ها:
• تعداد: ۴ نفر
• زمان آماده سازی و پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
• 250 گرم میگو
• ۲۲۰ گرم فتوچینی
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• ۱ تا ۲ فلفل تند ریز شده
• 2 حبه سیر، رنده شده
• نصف قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
• دو پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی، از وسط دو نیم شده
• پنیر پارمسان
دستور پخت
1. میگوها را بشویید و خشک کنید. در یک قابلمه بزرگ فتوچینی ها را بپزید و آبکش کنید. آنها را گرم نگه دارید.
2. در این زمان، درون تابه روغن زیتون بریزید. فلفل های چیلی، سیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. حدود یک دقیقه تفت دهید. میگو را اضافه کنید و حدود سه دقیقه آنها را بپزید. در آخر گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید.
3. این مخلوط را به فتوچینی اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. در صورت تمایل روی آن پودر پنیر بپاشید و سرو کنید.
ارزش غذایی
• کالری: 363
• چربی: ۹ گرم
• کلسترول: 97 میلی گرم
• چربی اشباع شده: ۱ گرم
• کربوهیدرات: 48 گرم
• پروتئین: ۲۱ گرم
• سدیم: 396 میلی گرم
• فیبر: ۳ گرم
نظر کاربران
مرسی
میتونید از نودالیت استفاده کنید