طرز تهیه قزل آلا با بادام و جعفری
بادام بو داده سسی متفاوت و خوش عطر برای روی ماهی است. برای داشتن شامی سبک تر، ماهی ها را به همراه سبزیجات و برش های لیمو میل کنید.
- روغن زیتون به میزان لازم
- نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
- فلفل سیاه به میزان لازم
- ماهی قزل آلا ۴ تکه
- بادام ۸۵ گرم
- برگ جعفری تازه ۱ پیمانه
- لیمو ۲ عدد
۱- در ماهیتابه ای نچسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط رو به بالا بگذارید.
2- به فیله های ماهی کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. با احتیاط ۲ عدد از فیله ها را در ماهیتابه بگذارید(پوست آن ها رو به بالا باشد).
۳- درجه حرارت را به متوسط کاهش دهید و فیله ها را برای حدود ۴ تا ۵ دقیقه تا طلایی رنگ شوند، بپزید. با احتیاط آن ها را برگردانید و آن ها را برای حدود ۲ دقیقه دیگر تا مغز پخت شوند، بپزید.
4- آن ها را از ماهیتابه خارج کرده، ماهیتابه را تمیز کرده و فیله های باقیمانده را بپزید.
۵- بعد از پخت ماهی ها، ماهیتابه را تمیز کنید، ۱ قاشق غذاخوری به علاوه ی یک قاشق چای خوری روغن زیتون را به همراه بادام ها در آن بریزید و آن ها را برای حدود ۱ دقیقه تا طلایی رنگ شوند، تفت دهید.
6- ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و فورا جعفری خرد شده و رنده پوست لیمو ها را به آن ها اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.
۷- آب لیمو ها را اضافه کرده و مواد را روی حرارت گذاشته و هم بزنید. وقتی سس شروع به قل زدن کرد، آن را از روی حرارت برداشته، روی ماهی ها ریخته و سرو کنید.
۱ - از ۴ عدد فیله ماهی قزل آلا استفاده کنید.
2 - از بادام بدون پوست استفاده کنید، آن ها را خرد کنید.
۳ - برگ های جعفری را درشت خرد کنید.
4 - پوست لیمو ها را رنده کرده و آب آن ها را بگیرید.
ارسال نظر