در این مطلب طرز تهیه جوجه کباب لیمویی را به شما آموزش داده ایم. حالا که فصل لیمو ترش است. حتما از لیموی تازه برای این جوجه استفاده کنید.
ماهنامه سفره ایرانی - مارال کرمانی: در این مطلب طرز تهیه جوجه کباب لیمویی را به شما آموزش داده ایم. حالا که فصل لیمو ترش است. حتما از لیموی تازه برای این جوجه استفاده کنید.
• مدت زمان کلی: ۴۵ دقیقه
• میزان سرو: 12 سیخ کباب
مواد لازم:
سینه مرغ: 4 عدد (حدود 900 گرم)
لیمو شیرازی (آب گرفته شده): 5 عدد
نمک: یک دوم ق س
زیره: یک دوم ق س
فلفل قرمز (پودر شده): یک ق س
گشنیز (خرد شده): یک چهارم پیمانه
سیر (ریز خرد شده): یک حبه
فلفل دلمه ای قرمز: 2 عدد
فلفل دلمه ای سبز: 2 عدد
پیاز: یک عدد
روش تهیه:
1. ابتدا آب لیمو ترش ها را گرفته در ظرف مناسبی بریزید. نمک، زیره، فلفل قرمز پودر شده، گشنیز و سیر ریز خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.
2. سینه مرغ را به قطعات کوچک برش داده و در ظرف مناسبی قرار دهید. مخلوط چاشنی را روی تکه های مرغ بریزید.
3. در ظرف را قرار داده و آن را تکان دهید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و سپس به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مرغ طعم دار شود.
4. در این فاصله فلفل های دلمه ای و پیاز را خرد کنید.
5. مرغ طعم دار شده، فلفل دلمه ای و پیاز را به سیخ کشیده و در گریل با حرارت متوسط قرار دهید و حدود 5 الی 7 دقیقه هر طرف آنها را کباب کنید.
6. پس از گریل شدن مرغ آن را از روی گریل برداشته و آب لیمو ترش روی آنها بریزید و سرو نمایید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
چرا همه غذاهاتون برای مفت خورها و اختلاسگرهاست لطفا برای محرومان هم اموزش بزارید