طرز تهیه کباب لبنانی
در این مطلب طرز تهیه نوعی کباب تابه ای به سبک لبنانی ها را به شما آموزش داده ایم.
- گوشت گوساله (چرخ کرده، چربی دار): ۲ کیلو و ۲۵۰ گرم
- پیاز درشت (پوست کنده و خردشده): ۳ عدد
- سیر: یک بته
- زنجفیل: یک برش یک و نیم سانتی
- فلفل سبز: ۱۶ عدد
- برگ گشنیز: ۱۲۰ گرم
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز (پودر شده): به میزان لازم
- تخم گشنیز (پودر شده): به میزان لازم
- زیره (پودر شده): به میزان لازم
- روغن: برای سرخ کردن
2. نیمی از پیازهای خردشده را در غذاساز ریخته تا به صورت کاملا ریز خرد شوند. آنها را در آبکش ریخته و اجازه دهید آب آنها کاملا گرفته شود. سپس بقیه پیازهای خردشده را در غذاساز بریزید و پس از ریزشدن کنار بگذارید.
۳. سیر و رنجفیل را پوست کنده و زنجفیل را برش دهید.
4. ساقه فلفل سبزها را جدا کنید و به همراه سیر و زنجفیل خردشده در غذاساز بریزید و مخلوط کنید.
۵. برگ گشنیز را به مواد داخل غذاساز اضافه و مخلوط کنید تا کاملا ریز شود.
6. پیاز ریز خرد شده را به مواد اضافه و کاملا مخلوط کنید.
۷. چاشنی ها را به مواد اضافه کرده و به خوبی مواد را با هم مخلوط کنید.
8. نیمی از مواد را از غذاساز خارج کرده و نیمی از گوشت چرخ کرده را به باقیمانده مواد داخل غذاساز اضافه کرده و به خوبی مخلوط نمایید. این کار را با بقیه گوشت و مخلوط پیاز تکرار کنید.
۹. مخلوط به دست آمده را به ظرف مناسبی انتقال داده و با دست به خوبی آن را ورز دهید. گلوله های یکسانی از مخلوط گوشت جدا کرده و در دست خود شکل دهید. آنها را در روغن داغ سرخ کرده و سرو نمایید.
نکته: در صورت نداشتن غذاساز می توانید پیازها را رنده کنید.
ارسال نظر