کیک شیفون؛ کیکی مناسب تزئین برای جشن ها
کیک شیفون یک کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است.
وب سایت آش خونه: کیک شیفون یک کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است. (منسجم تر از کیک اسفنجی است)
مواد لازم:
- تخم مرغ :۴ عدد
- آرد : ۱٫۵ لیوان
- شکر : ۱ لیوان سر خالی
- بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری
- وانیل :۱/۸ قاشق چایخوری
- آب: ۱/۴ لیوان
- روغن: ۱/۴ لیوان
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم.
به مدت ۸ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود و یکم هم کش دار بشه.
حال روغن و اب را هم به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد از یک دقیقه همزن را خاموش میکینم و بعد ارد و بیکینگ پودر را دو یا سه بار الک میکنیم.
و به تدریج به مواد بالا اضافه میکنیم و به ارامی هم میزنیم تا یکنواخت شود و بعد قالب خود را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مواد را داخل قالب میریزیم.
و در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت میگذاریم تا بپزد برای اطمینان از پخت بهتر است یک چنگال در کیک فرو کنید اگر کیک به چنگال نچسبید کیک آماده هست و پس از پخت تا ۱۰ دقیقه کیک را از فر خاموش در نیاورید تا پف کیک نخوابد.
حال کیک را از قالب بیرون اورده و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید و در طرف مورد نظرتان بگذارید.
پ
نظر کاربران
می شه به جای آی شیر استفاده کرد؟ خوشمزه تر می شه هااا؟
به جای آب از شیر استفاده بشه خوشمزه تر وبافتش اسفنجی تر میشه
خیر اتفاقا آب برای باز شدن وکشدار شدن بافت تخم مرغه برای کیک های اسفنجی وشیفون آب بهتره
پف میکنه ؟؟خوب میشه ؟؟واسه سالگردازدواجم لازم دارم
کیک خوبی بود
من باشیردرست کردم خوش طعم بود