برگرهای باریک با نان های برشته، بهتر از فست فودها
این برگرهای خوشمزه و نازک روی نان های برشته، به خوشمزگی همبرگرهای رستوران ها هستند.
- گوشت چرخ کرده ۵۷۰ گرم
- روغن قدری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- پنیر پیتزا ورقه ای ۴ عدد
- کره ۴ قاشق چای خوری
- نان همبرگر ۴ عدد
- پیاز سفید ۱/۴ پیمانه
- خیار شور ۱ عدد
- کاهو ۱ پیمانه
- سس خردل ۴ قاشق چای خوری
![همبرگر باریک همبرگر باریک](https://static0.bartarinha.ir/servev2/jY5MWIxYzY5Y/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
1- گوشت را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید، آن ها را گرد کرده، بین ۲ کیسه ی پلاستیکی گذاشته و با وردنه به قطر ۱۴ سانتی متر و پهنای حدود ۸ میلی متر باز کنید.
۲- مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را گرم کنید. به همبرگر ها از ۲ سمت کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و آن ها را برای حدود ۳ دقیقه بپزید. حرارت را کم کنید، همبرگرها را بچرخانید، روی آن ها یک ورقه پنیر بگذارید و برای ۲ دقیقه دیگر بپزید.
3- روی قسمت برش خرده ی نان ها کمی کره بمالید و آن ها را در ماهیتابه ی گریل، برای حدود ۱ دقیقه برشته کنید.
1 - نان ها را از وسط نصف کنید.
۲ - پیاز را پوست گرفته نگینی خرد کنید.
3 - خیار شور را به شکل ورقه های نازک برش دهید.
ارسال نظر