آموزش تصویریِ تهیه «کیک یزدی»
کیک یزدی به دلیل خوشمزگی و اصیل بودن طرفداران زیادی داره امروز میخوام این کیک خوشمزه را به شما آموزش بدم.
مواد لازم:
- آرد : ۳۰۰ گرم
- شکر : ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ : ۳ عدد
- ماست : ۱۵۰ گرم
- بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
- گلاب : یک قاشق غذاخوری
- هل ساییده شده : یک قاشق مربا خوری
- روغن مایع : ۱۸۰ گرم
طرز تهیه:
۱- ابتدا تخم مرغ و ماست و گلاب و شکر و روغن مایع را با همزن به خوبی مخلوط میکنیم و به مدت ۲ دقیقه هم میزنیم
۲- حال آرد و هل و بیکینگ پودر را در ظرف دیگری با هم مخلوط کرده و یکبار الک میکنیم
۳- و بعد مواد مخلوط تخم مر غ را کم کم به مواد خشک اضافه میکنیم و حدود ۴ دقیقه با همزن دستی به خوبی مخلوط میکنیم
۴- سپس کاغذ های مافین را داخل قالب ها میگذاریم و مواد را تا نصف کاغذ ها میریزیم
۵- حال یک چاقو را در روغن میزنیم و روی مواد ریخته شده در قالب با چاقو علامت + میکشیم
۶- حال کیک ها را در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه میگذاریم اگر بعد از پخت کیک خواستید روی کیک کمی برشته شود به مدت ۵ دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید من خودم یکم بیشتر گذاشتم یه مقدار زیادی برشته شد
۷- کیک یزدی ها آماده هست نوش جان
۸- این مقدار مواد نزدیک ۲۰ تا کیک یزدی به شما میدهد ولی من با نصف مواد یک کیک عشقولانه درست کردم
نظر کاربران
چه کیکهای سوخته پوخته و نپخته ای ...!!!
به قنادی گفتم چرا خونه مثل بیرون نمیشه وسطش خام میشه گاهی گفت روش رو فویل بکش نسوزه مغز پخت بشه
ببخشید کاربر بیننده اگه کیک سوخته وپوخته ونپختست شما داخل کیک یا فر تشریف داشتین که اظهار نظر راجع به مزه وطرحش میدی !!خودت لابد ازین بدتر درخورد خونوادت میدی
کیک ها رو طبقه بالای فر بذارید و یه قاشق چایخوری رو درون روغن مایع برنید و وسط کاپ کیکها فرو کنید تا موقع پخت وسطش بالا بیاد
ببخشید میشه به جای گرم بگید چند پیمانه اخه من ترازو ندارم