۵۱۵۷۵۵
۱ نظر
۵۱۲۹
۱ نظر
۵۱۲۹
پ

طرز تهیه کیک کادایفِ ترکیه‌ای

کادایف دسر ترکیه ایست که بیشتر در ماه رمضان درست می شود. در این مطلب طرز تهیه این کیک کادایف خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.

ماهنامه سرآشپز - اکرم عسگری: کادایف دسر ترکیه ایست که بیشتر در ماه رمضان درست می شود. در این مطلب طرز تهیه این کیک کادایف خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.

مواد مورد نیاز:
  • آرد (الک شده): ۲ پیمانه
  • کره (إوب شده): ۱۲۰ گرم + ۲ ق س
  • رشته کادایف: ۲۵۰ گرم
  • گردو (خردشده): ۱ پیمانه
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • وانیل: یک دوم ق چ
  • شکر: ۱ پیمانه
  • نمک: ۱ پنسه
  • بیکینگ پودر: ۱ ق چ
  • پودر پسته: به میزان لازم

مواد مورد نیاز شربت:
  • شکر: 2.5 پیمانه
  • آب: 2 پیمانه
  • لیموترش (حلقه شده): 1 حلقه

طرز تهیه کیک کادایفِ ترکیه‌ای
روش پخت:
1. رشته کادایف و 2 قاشق سوپخوری کره را با هم مخلوط کرده، نیمی از آن را کف قالب کمربندی به قطر 23 سانتی متر پرس کرده و روی آن گردو بریزید و کنار بگذارید.
2. تخم مرغ، وانیل و شکر را با همزن برقی بنزید تا کش دار شده و ححم آن دو برابر شود. سپس نمک، آرد و بیکینگ پودر را به آن اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید تا گلوله های آرد در آن باقی نماند.
3. مواد آماده شده را روی کادایف داخل قالب ریخته، بعد 120 گرم کره ذوب شده را روی آن بریزید.
4. قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 45 دقیقه بگذارید تا روی آن طلایی رنگ شود (اگر در این مدت روی آن طلایی نشد، گریل را به مدت چند دقیقه روشن کنید).
5. برای تهیه شربت؛ شکر و آب را داخل شیرجوشی روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا چند جوش بزند. بعد حرارت را کم کرده و یک برش لیمو داخل آن بیندازید و حدود 7 دقیقه بجوشانید. بعداز صافی رد کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.
6. کیک را از فر خارج کرده و شربت را روی آن بریزید. سپس به مدت 25 دقیقه کنار بگذارید تا شربت به خورد آن برود. بعد با مقداری پودر پسته تزیین کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    فکر میکنم این قسمت جا افتاده که "باید نصف باقی مانده رشته ها رو در آخر روی مواد بریزیم و سپس در فر بذاریم".

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج