۵۱۵۴۴۲
حبابهای بادکنی؛ تزئینی متفاوت برای کیک ها
در این مطلب طرز تهیه بادکنک های ژلاتینی، برای تزئین انواع خوراکی ها را به شما آموزش داده ایم.
وب سایت سرآشپز: در این مطلب طرز تهیه بادکنک های ژلاتینی، برای تزئین انواع خوراکی ها را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم:
- پودر ژلاتین ۱ ق س
- آب سرد ۲ ق س
- رنگ خوراکی در صورت تمایل
۱- بادکنک ها رو در اندازه های مختلف باد کرده و با نخ ببندید .
نکته : سعی کنید ابعادشون متفاوت باشه تا قشنگ تر دیده بشن .
۲- برای اینکه کارتون راحت تر باشه از سیخ چوبی استفاده کرده و سر بادکنک ها رو با چسب نواری روی سیخ ها چسبونده و محکم کنید .
بذارید واضح تر توضیح بدم :
۳- سیخ چوبی رو به انتهای بادکنک تکیه داده و با نوار چسب بهم وصل کنید .
۴- حالا پودر ژلاتین رو روی سطح آب بپاشید و اجازه بدین اسفنجی بشه .
۵ - بعد بن ماری کنید . فرقی نمی کنه یا از مکروفر استفاده کنید و یا بخار کتری
۶- برای شکیل تر شدن بادکنک ها می تونید از اکلیل های ریز خوراکی هم استفاده کنید .
۷- یا حتی می تونید کمی رنگ بهش اضافه کرده و هم بزنید .
8- بعد بادکنک رو به ژلاتین آغشته کنید .
نکته : دمای ژلاتین خیلی مهمه : اگه سرد باشه سریع می بنده و نمی تونید باهاش کار کنید و اگه داغ باشه بادکنک می ترکه پس یه حد وسطی انتخاب کنید .
نکته : اگه جدار ژلاتین کم بود می تونید دوبار اینکار انجام بدین تا ضخامت بادکن های ژله ای تون بیشتر بشه.
نکته : برای اینکه سطح کارتون تمیز باشه تا جاییکه امکان داره حبابهای روی بادكنك را از بين ببريد ؛
9- بعد یه بشقاب رو چرب کرده و بادکنک ها رو روی اون بچینید .
10- بادکنک ها رو ۲۴ ساعت به حال خودش رها کنید تا کاملا خشک بشن
نکته : قسمتی که با روغن در تماس هست ممکنه خشک نشه بخاطر همین بعد از چند ساعت بادکنک رو برگردونید تا اون قسمت هم خشک بشه .
11- بعد با یه چاقوی تیز بادکنک رو بترکونید .
نکته : برای اینکه کارتون تمیزتر باشه اول با نوک انگشت بادکنک رو کمی از ژلاتین آزاد کنید بعد بترکونید
نظر کاربران
چه گوگولیای نانازی