طرز تهیه سوپ میگو
برای اینکه بدنی قوی داشته باشید، و اگر احیانا کسالت دارید، زود خوب شوید، این سوپ میگو را درست کنید.
ماهنامه سرآشپز - اشکان ضروری: برای اینکه بدنی قوی داشته باشید، و اگر احیانا کسالت دارید، زود خوب شوید، این سوپ میگو را درست کنید.
مواد مورد نیاز:
- میگو (پاک شده): ۲۰۰ گرم
- فلفل دلمه ای رنگی (خلالی خردشده): ۱ عدد
- هویج بزرگ (خلالی خردشده): ۱ عدد
- کدو سبز (خلالی خردشده): ۱ عدد
- قارچ (اسلایس شده): ۱۰۰ گرم
- پیاز (خلالی خردشده): ۱ عدد
- آب لیمو ترش: ۲ ق س
- زردچوبه: به میزان لازم
- قرص عصاره مرغ: ۱ عدد
- اورگانو: یک چهام ق چ
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- کره: به میزان لازم
روش پخت:
۱. تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیاز را درون آن ریخته و با مقداری کره تفت دهید.
2. فلفل دلمه ای و هویج را به آن بیفزایید و تفت دهید تا کمی نرم شود.
۳. کدو سبز، قار و آب لیمو ترش را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید.
4. زردچوبه، قرص عصاره مرغ، اورگانو، نمک و فلفل سیاه را به مواد بیفزایید و کمی تفت دهید. بعد مقداری آب را به آن بیفزایید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و سبزیجات کمی نرم شود.
۵. میگو را با مقداری کره به مدت ۱ دقیقه تفت دهید و به سوپ بیفزایید. پس از ۵ دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.
پ
ارسال نظر