۵۱۰۴۱۷
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

نان سیر و آن عطرِ خوش!

به شخصه تا به حال نشده به فست فودی مراجعه کنم و قبل از همه، نان سیر را سفارش ندهم. مگر می شود بی خیال آن عطرِ خوش شد؟! برای کسانی که مانند ما به این خوشمزه اعتیاد پیدا کرده اند، طرز تهیه اش را آموزش داده ایم. باشد تا درست کنید و میل کنید و خماری تان رفع گردد!

ماهنامه سرآشپز - مینا مدنی: به شخصه تا به حال نشده به فست فودی مراجعه کنم و قبل از همه، نان سیر را سفارش ندهم. مگر می شود بی خیال آن عطرِ خوش شد؟! برای کسانی که مانند ما به این خوشمزه اعتیاد پیدا کرده اند، طرز تهیه اش را آموزش داده ایم. باشد تا درست کنید و میل کنید و خماری تان رفع گردد!

مواد مورد نیاز:
  • آرد (الک شده): ۲ پیمانه
  • شکر: یک دوم ق س
  • مایه خمیر: یک دوم ق س
  • آب ولرم: ۲۳۰ میلی لیتر
  • نمک: ۱ ق چ
  • روغن مایع: به میزان لازم

مواد مورد نیاز سس:
  • سیر (ریز خردشده): 2 حبه
  • کره (ذوب شده): 20 گرم
  • روغن زیتون: 60 گرم
  • جعفری (ساطوری خرد شده): به میزان لازم
  • پوست لیموترش (رنده شده): 1 عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

نان سیر و آن عطرِ خوش!
روش پخت:
1. داخل کاسه ای شکر و مایه خمیر را با هم مخلوط کنید. بعد آب ولرم را به آن افزوده ودر دمای محیط با در بسته بگذارید تا پف کند (حدود 10 دقیقه).
2. داخل کاسه ای دیگر آرد (می توانید به مقداری مساوی آرد سبوس و آرد سفید استفاده کنید) و نمک را با هم مخلوط کرده، بعد مخلوط مایه خمیر را به آن افزوده و به وسیله دست مواد را به مدت 10دقیقه ورز دهید (در صورتی که خمیر چسبنده بود، مقداری دیگر آرد به آن بیفزایید و ورز دهید تا حال چسبندگی از بین برود و یکنواخت شود).
3. خمیر را داخل کاسه ای که از قبل با مقداری روغن مایع چرب شده، قرار دهید. سپس روی آن را با دستمالی پوشانده و به مدت 1:30 آن را در محیط گرم قرار دهید تا خمیر دو برابر شده و پف کند.
4. برای تهیه سس؛ سیر، روغن زیتون، کره و پوست لیموترش، نمک و فلفل را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید.
5. دستمال روی خمیر را برداشته و به وسیله دست فشار دهید تا پف آن خارج شود. بعد خمیر را روی سطح آردپاشی شده، قرار داده و به اندازه های کوچک (اندازه یک نارنگی) تقسیم کنید.
6. هر قسمت از خمیر را روی سطح آردپاشی شده، بگذارید. سپس به وسیله وردنه ای به ضخامت 0.5 سانتی متر باز کرده و داخل سینی فر که از قبل با مقداری روغن مایع چرب و کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله بچینید.
7. به وسیله قلم مویی از سس آماده شده روی هر خمیر بمالید و روی آن جعفری بپاشید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد حدود 15 دقیقه بپزید تا زیر نان طلایی رنگ شود.
8. نان آماده شده را همراه با غذاهای مختلف به دلخواه سرو کرده و از آن لذت ببرید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج