کَندی کارامل؛ کاراملِ قالبی و نرم
این دستور، روش درست کردن کارامل خونگی رو بهمون یاد میده که بهش میگن کندی کارامل. حالت نرم و جویدنی داره و واقعا فوق العاده و خوشمزه است.
مواد لازم:
- 1.5 پیمانه (360 میلی لیتر) خامه پرچرب (35 تا 40 درصد چربی)
- 1 پیمانه (200 گرم) شکر سفید
- 2/3 پیمانه (140 گرم) شکر قهوه ای
- 1/3 پیمانه کورن سیروپ
- 1.5 قاشق چای خوری اسانس وانیل خالص
- 1.5 قاشق چای خوری نمک تصفیه شده
- 1 قاشق غذاخوری (13 گرم) کره، قطعه قطعه شده
طرز تهیه:
۱- داخل یه قالب مربع شکل ۸ اینچی (۲۰ سانتی متری) رو با فویل بپوشونید و روی فویل رو کمی با کره چرب کنید.
2- داخل یه ظرف ضخیم خامه، شکرها و کورن سیروپ رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بذارید و مرتب با یه قاشق چوبی هم بزنید تا به جوش بیاد. بعد هم زدن رو متوقف کنید و در صورت نیاز فقط قابلمه رو از روی حرارت بلند کنید و بچرخونید و اگه روی دیواره قابلمه کریستال های شکر دیدید به کمک یه برس مخصوص شیرینی پزی که و آب گرم کریستال ها رو بشورید و داخل قابلمه بفرستیدشون. کنار ظرف کارامل دماسنج مخصوص آشپزی بذارید و مواد رو با حرارت متوسط رو به زیاد بجوشونید و به همین ترتیب ادامه بدید تا به دمای 250 درجه فارنهایت (121 درجه سانتیگراد) برسید.
3- بعد ظرف رو از روی حرارت بردارید و وانیل، نمک و کره رو بهش اضافه کنید و کاملا مخلوطشون کنید و بلافاصله داخل قالب بریزید و اجازه حداقل برای 2 ساعت بمونه تا سرد بشه و شکل بگیره.
۴- بعد میتونید با کاتر پیتزا یا چاقو به اندازه های دلخواه ببریدش و با سلفون و یا کاغذ روغنی کاورشون کنید و به این شکل برای چند هفته تو دمای اتاق (و یا یخچال) خوب میمونن.
5- با این مقدار مواد 64 تا کارامل یک اینچی خواهید داشت.
ارسال نظر