۵۱۰۳۱۹
۵۰۱۷
۵۰۱۷
پ

کَندی کارامل؛ کاراملِ قالبی و نرم

این دستور، روش درست کردن کارامل خونگی رو بهمون یاد میده که بهش میگن کندی کارامل. حالت نرم و جویدنی داره و واقعا فوق العاده و خوشمزه است.

وب سایت سرزمین کیک: این دستور، روش درست کردن کارامل خونگی رو بهمون یاد میده که بهش میگن کندی کارامل. حالت نرم و جویدنی داره و واقعا فوق العاده و خوشمزه است.

مواد لازم:

  • 1.5 پیمانه (360 میلی لیتر) خامه پرچرب (35 تا 40 درصد چربی)
  • 1 پیمانه (200 گرم) شکر سفید
  • 2/3 پیمانه (140 گرم) شکر قهوه ای
  • 1/3 پیمانه کورن سیروپ
  • 1.5 قاشق چای خوری اسانس وانیل خالص
  • 1.5 قاشق چای خوری نمک تصفیه شده
  • 1 قاشق غذاخوری (13 گرم) کره، قطعه قطعه شده
کَندی کارامل؛ کاراملِ قالبی و نرم

طرز تهیه:

۱- داخل یه قالب مربع شکل ۸ اینچی (۲۰ سانتی متری) رو با فویل بپوشونید و روی فویل رو کمی با کره چرب کنید.

2- داخل یه ظرف ضخیم خامه، شکرها و کورن سیروپ رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بذارید و مرتب با یه قاشق چوبی هم بزنید تا به جوش بیاد. بعد هم زدن رو متوقف کنید و در صورت نیاز فقط قابلمه رو از روی حرارت بلند کنید و بچرخونید و اگه روی دیواره قابلمه کریستال های شکر دیدید به کمک یه برس مخصوص شیرینی پزی که و آب گرم کریستال ها رو بشورید و داخل قابلمه بفرستیدشون. کنار ظرف کارامل دماسنج مخصوص آشپزی بذارید و مواد رو با حرارت متوسط رو به زیاد بجوشونید و به همین ترتیب ادامه بدید تا به دمای 250 درجه فارنهایت (121 درجه سانتیگراد) برسید.
کَندی کارامل؛ کاراملِ قالبی و نرم

3- بعد ظرف رو از روی حرارت بردارید و وانیل، نمک و کره رو بهش اضافه کنید و کاملا مخلوطشون کنید و بلافاصله داخل قالب بریزید و اجازه حداقل برای 2 ساعت بمونه تا سرد بشه و شکل بگیره.

۴- بعد میتونید با کاتر پیتزا یا چاقو به اندازه های دلخواه ببریدش و با سلفون و یا کاغذ روغنی کاورشون کنید و به این شکل برای چند هفته تو دمای اتاق (و یا یخچال) خوب میمونن.

5- با این مقدار مواد 64 تا کارامل یک اینچی خواهید داشت.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج