برگر گیاهی انگشتی از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.. این برگرها کاملا گیاهی و بسیار خوشمزه هستند.
وب سایت آشپزباشی: برگر گیاهی انگشتی از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این برگرها کاملا گیاهی و بسیار خوشمزه هستند.
مواد لازم:
روغن زیتون به میزان لازم
پیازچه ۶ عدد
آرد سوخاری ۱۰۰ گرم
ذرت شیرین ۵۰ گرم
نخود فرنگی ۵۰ گرم
هویج ۵۰ گرم
جعفری ۵ شاخه
پوره ی سیب زمینی ۳۰۰ گرم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
لیمو ۱ عدد
آرد ۴ قاشق غذاخوری
فلفل پاپریکا ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
ماست ۲ قاشق غذاخوری
شاهی به دلخواه
نان همبرگر ۶ عدد
طرز تهیه:
۱- از قبل فر را با پایین ترین درجه حرارت گرم کنید.
۲- در قابلمه ی کوچکی کمی روغن گرم کرده و پیازچه ها را برای حدود ۱۰ دقیقه تا زمانی که نرم شوند، در آن تفت دهید.
۳- آرد سوخاری را در سینی فر ریخته و ۵ تا ۷ در فر بگذارید تا کاملا خشک شود، آن را از فر خارج کرده و کنار بگذارید. حرارت فر را به ۲۰۰ درجه سانتی گراد افزایش دهید.
۴- پیازچه ها را به همراه ذرت شیرین، نخود فرنگی، هویج (یا سایر سبزیجات پخته) و ساقه های جعفری در غذاساز ریخته و بزنید تا با هم ترکیب شوند.
۵- ترکیب را به پوره ی سیب زمینی اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. به آن ها کمی نمک، فلفل سیاه و رنده پوست لیمو اضافه کنید. مواد را با گوشتکوب سیب زمینی خوب له کنید.
۶- در کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. مواد را به ۱۲ قسمت تقسیم کرده، هر کدام را گرد کرده و بعد به شکل انگشت درآورید. برگر ها را در سینی فر بچینید و برای حدود ۱۰ دقیقه تا سفت شوند، در یخچال بگذارید.
۷- آرد را به همراه پودر فلفل پاپریکا در کاسه ی کم عمقی بریزید. تخم مرغ ها را در کاسه ی دیگری بریزید و خوب با چنگال بزنید. آرد سوخاری را در کاسه ی دیگری بریزید.
۸- برگرها را از یخچال خارج کنید. آن ها را به ترتیب در آرد، تخم مرغ و بعد آرد سوخاری بغلتانید (قبل از زدن در آرد سوخاری، تخم مرغ اضافی آن را بگیرید).
۹- آن ها را دوباره در سینی فر بچینید و برا ی ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تا طلایی و مغزپخت شوند، در فر بپزید.
۱۰- سس مایونز و ماست را به همراه کمی آبلیمو با هم ترکیب کنید.
۱۱- وقتی برگرها آماده شدند، آن ها را به همراه تعدادی برگ کاهو، برگ های جعفری، ترکیب سس مایونز و مقداری شاهی در نان ها بگذارید و میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی برگر گیاهی انگشتی:
۱ - پیازچه ها را خرد کنید.
2 - هویج را از قبل بپزید. همچنین می توانید از سبزیجات پخته دیگر مانند کلم بروکلی، گل کلم و یا ترکیبی از آن ها استفاده کنید.
۳ - برگ های جعفری را جدا کنید.
4 - برگ های کاهو را جدا کره، بشویید و خشک کنید.
۵ - نان ها را از وسط نصف کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر