قبل از امتحان کردن «کلم پلوی شیرازی» از دنیا نروید!
شاید در نگاه اول فکر کنید که احتمالا کلم پلو غذای خوشمزه ای نیست، اما به شما پیشنهاد می کنیم این غذا را درست کنید تا متوجه شوید که تا این لحظه از عمرتان حسابی اشتباه کرده بودید که از این غذا نخورده بودید!
شاید در نگاه اول فکر کنید که احتمالا کلم پلو غذای خوشمزه ای نیست، اما به شما پیشنهاد می کنیم این غذا را درست کنید تا متوجه شوید که تا این لحظه از عمرتان حسابی اشتباه کرده بودید که از این غذا نخورده بودید!
مواد لازم:
- گوشت چرخكرده ۳۵۰ گرم
- پياز رنده كرده يك عدد متوسط
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- زردچوبه يكدوم قاشق چايخوری
- زعفران حلكرده ۳ قاشق سوپخوری
- روغن به ميزان لازم
- برنج ۶۰۰ گرم (۴ پيمانه)
- كلم برگ خرد كرده ۷۰۰ گرم
- سبزی خرد كرده ۳۰۰ گرم
- (تره، شويد، ريحان و ترخون)
- كره ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
1- گوشت، پياز، نمك، فلفل، زردچوبه و زعفران را در كاسه مناسبی بريزيد و ورز دهيد. آنگاه قدری روغن در تابه بريزيد و روی حرارت اجاق بگذاريد.
2- از مخلوط فراهم كرده كوفته قل قلی درست كرده و در روغن تفت دهيد و كنار بگذاريد. حالا برنج خيسانده را بپزيد و آبكش كنيد. سپس كلم را در روغن تفت دهيد تا طلایی شود.
3- اينك سبزی را اضافه كرده و از روی حرارت برداريد. حالا كوفتهها را به مخلوط كلم بيفزائيد و در قابلمه مناسبی كه قدریروغن ريختهايد مخلوط كلم و سبزی را با چلو لايه به لايه بريزيد و به مدت تقريبي 45 دقيقه دم كنيد.
4- در انتها كره را روی پلو بريزيد و برای پذيرائی در ظرف مناسبی بكشيد و با پلو زعفرانی بيارائيد.
يادآوری : از آنجایی كه كلم را تفت دادهاید، در هنگام افزون كره به پلو دقت كنيد تا كلم پلو خیلی چرب نشود.
ارسال نظر