سالمونِ کبابی شده در کنار سبزیجات؛ یک وعده غذای سالم
ماهی را به این روش کبابی کنید و آن را در کنار سبزیجات تازه سرو کنید تا یک وعده غذای سالم داشته باشید.
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- موسیر ۱ عدد بزرگ
- سرکه قرمز ۱/۴ پیمانه
- سس خردل ۱/۴ پیمانه
- شکر قهوه ای ۱/۴ پیمانه
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- ماهی سالمون ۱ تکه
- شاهی ۱ مشت
- لیمو ۱ عدد
1- گریل فر را روشن کنید (اگر دستگاه باربیکیو دارید از آن هم می توانید استفاده کنید).
۲- در قابلمه ی کوچکی، روغن زیتون را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. موسیر را در آن ریخته و برای حدود ۳ دقیقه تا نرم شود، تفت دهید.
3- سرکه را اضافه کرده و برای ۱ دقیقه حرارت دهید تا کمی از آن تبخیر شود.
۴- سس خردل و شکر قهوه ای را اضافه کنید و برای ۱ دقیقه ی دیگر مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
5- به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و مواد را از روی حرارت بردارید.
۶- در سینی فر فویل آلومینیومی پهن کرده و فیله های سالمون را روی آن بگذارید. به فیله ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.
7- نصف پیمانه از مواد رویه را با قلمو روی فیله ها بمالید. فیله های را برای حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه تا مغز پخت شوند، گریل کنید. بقیه ی مواد رویه را هم در حین پخت روی فیله ها بزنید.
۸- ماهی سالمون را به همراه برگ های شاهی و برش های لیمو سرو کنید.
۱ - موسیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.
2 - از یک تکه فیله ی سالمون به وزن تقریبا ۱۴۰۰ گرم استفاده کنید. پوست آن را جدا کرده و آن را به ۸ قسمت تقسیم کنید.
۳ - تقریبا به ۳۵۰ گرم شاهی نیاز دارید. ساقه های کلفت آن ها را جدا کنید.
4 - لیمو را قاچ کنید.
نظر کاربران
ایا این ماهی هایی که در بازار موجود هست واقعا سالمون هستند یا باید خارجی ان را یخ زده بخریم در ضمن تمامی غذاهای شما که با ماهی درست میشود عالی هست ممنون