پنکیک ریکوتا
پنکیک هایی که طعم چیزکیک می دهند
این پنکیک ها بسیار سبک هستند و طعمی مشابه چیزکیک دارند. آن ها را به همراه توت فرنگی و یا میوه های دلخواهتان میل کنید.
- پنیر ریکوتا ۲۵۰ گرم
- شیر کم چرب ۱۲۵ میلی لیتر
- تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
- آرد ۱۰۰ گرم
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- نمک نوک انگشت
- روغن قدری
- توت فرنگی به میزان لازم
۱- پنیر ریکوتا را به همراه شیر و زرده های تخم مرغ را در کاسه ای ریخته و خوب با هم ترکیب کنید.
2- آرد، بیکینگ پودر و نمک را به آن ها اضافه کرده و با سایر مواد ترکیب کنید.
۳- در پایان، سفیده ی تخم مرغ زده شده را با سایر مواد ترکیب کنید.
4- روغن را در ماهیتابه ای گرم کرده و با قاشق غذاخوری از خمیر برداشته و در آن سرخ کنید.
۵- آن ها را برای حدود ۱ دقیقه از هر طرف تا طلایی رنگ شوند، بپزید.
6- پنکیک های آماده شده را فویل بپیچید تا گرم بمانند و بقیه ی آن ها را بپزید.
۱ - زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیده های تخم مرغ را بزنید تا فرم بگیرد.
2 - از میوه های دیگر مانند تمشک و یا شاتوت هم می توانید استفاده کنید.
۳ - با این میزان مواد ۲۵ عدد پنکیک کوچک خواهید داشت.
ارسال نظر