ماهی با گوجه و سیب زمینی، یک غذای سالم
این غذای سالم را می توانید به سادگی و با انواع ماهی های دلخواهتان بپزید.
وب سایت آشپزباشی: ماهی با گوجه و سیب زمینی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
این غذای سالم را می توانید به سادگی و با انواع ماهی های دلخواهتان بپزید.
مواد لازم:
- روغن زیتون ۱/۳ پیمانه
- سیب زمینی ۱۳۰۰ گرم
- گوجه فرنگی ۳ عدد کوچک
- موسیر ۳ عدد
- آویشن به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- لیمو ۱۲ برش
- فیله ماهی ۴ تکه
طرز تهیه:
1- از قبل فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
۲- در ظرفی در دار (که مناسب گذاشتن در فر باشد) ۱ قاشق غذاخوری روغن بریزید. یک سوم حلقه های سیب زمینی، گوجه فرنگی و موسیر را در چند ردیف و به شکل حلقه در کف ظرف بچینید. ۱ قاشق غذاخوری روغن و یک سوم برگ های آویشن را روی آن ها بپاشید و به آن ها نمک و فلفل سیاه بزنید. این کار را دو بار دیگر تکرار کنید.
3- درب ظرف را گذاشته و آن را برای حدود ۵۰ دقیقه تا سیب زمینی ها نرم شوند، در فر بپزید.
۴- به فیله های ماهی کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. برش های لیمو را روی سیب زمینی های کبابی بچینید و ماهی ها را روی آن ها بگذارید.
5- بقیه ی روغن را روی آن ها بپاشید و شاخه های آویشن را روی آن ها بگذارید. درب ظرف را روی آن گذاشته و برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه دیگر تا ماهی نرم و مغزپخت شود، بپزید.
6- قبل از سرو آن را برای مدت کوتاهی کنار بگذارید تا خنک شود
نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی با گوجه و سیب زمینی:
1 - سیب زمینی ها را تمیز بشویید و آن ها را با مندلین (رنده چیپس زن) به شکل حلقه های نازک برش دهید.
1 - سیب زمینی ها را تمیز بشویید و آن ها را با مندلین (رنده چیپس زن) به شکل حلقه های نازک برش دهید.
۲ - گوجه فرنگی ها را هم به شکل حلقه های نازک برش بزنید.
3 - موسیرها را پوست گرفته و آن ها را هم نازک ورقه ورقه کنید.
۴ - به دو و یک چهارم قاشق چای خوری برگ آویشن و ۴ شاخه آویشن نیاز دارید.
5 - از فیله ی ماهی هایی با گوشت سفت مانند ماهی کاد استفاده کنید. جمعا به ۵۶۰ گرم فیله ماهی نیاز دارید.
پ
ارسال نظر