فیله ماهی هالیبوت با گوجه فرنگی را امتحان کنید
از ویژگی های این دستور غذایی کربوهیدرات بسیار پایینی است که دارد. پروتئین و چربی بسیار بالای موجود در ماهی به همراه فیبر موجود در گوجه فرنگی ها کمک می کند برای مدت زمان طولانی احساس سیری کنید.
مواد لازم:
- ۴ عدد فیله ماهی هالیبوت، پوست کنده
- یک دوم قاشق چای خوری نمک
- یک چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
- ۲ قاشق غذا خوری کره
- یک دوم فنجان سرکه
- یک و یک دوم فنجان گوجه فرنگی انگوری
- یک قاشق چای خوری روغن زیتون
- یک قاشق چای خوری شوید تازه
- برگ های پونه کوهی ( اختیاری )
طرز تهیه:
۱ - یک ماهی تابه بزرگ را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. روی ماهی یک چهارم قاشق چای خوری نمک و فلفل بریزید. کره را داخل ماهی تابه بگذارید، تکانش دهید تا خوب تمام ماهی تابه را با ذوب شدنش چرب کند. ماهی را اضافه کنید، یک دقیقه بپزید. سرکه را اضافه کنید، درب ماهی تابه را بگذارید و شعله را تا متوسط رو به پایین کم کنید به مدت ۷ دقیقه یا تا زمانی که ماهی نرم شود به پختن ادامه دهید.
۲ - یک ماهی تابه کوچک را روی حرارت بالا گرم کنید. گوجه فرنگی و روغن را ترکیب کنید. به ماهی تابه اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند به پختن ادامه دهید.
۳ - هر کدام از فیله ها را در یک کاسه کم عمق قرار دهید. مایع داخل ماهی تابه را به صورت مساوی روی هر کدام از فیله ها بریزید. گوجه فرنگی ها را بین وعده ها تقسیم کنید. روی وعده های یک چهارم قاشق چای خوری نمک و شوید ها را بریزید. اگر دوست داشتید می توانید با پونه کوهی غذاها را تزئین کنید.
اطلاعات تغذیه ای:
مواد گفته شده در این دستور پخت برای چهار وعده می باشد هر وعده شامل یک فیله ماهی می باشد ( گوجه فرنگی آزاد است ).
اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا می باشد.
- کالری: 252
- چربی در یک وعده: 9.4 گرم
- چربی اشباع در یک وعده: 4.3 گرم
- چربی غیر اشباع در یک وعده: 3.1 گرم
- چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 0.9 گرم
- پروتئین در یک وعده: 32 گرم
- کربوهیدرات در یک وعده: 3 گرم
- فیبر در یک وعده: 1 گرم
- کلسترول در یک وعده: 99 میلی گرم
- آهن در یک وعده: 1 میلی گرم
- سدیم در یک وعده: 466 میلی گرم
- کلسیم در یک وعده: 22 میلی گرم
ارسال نظر