در این مطلب طرز تهیه نوعی غذای محلی که مربوط به کرمانشاه است را به شما آموزش داده ایم. آبگوشت کرمانشاهی با گوجه سبز! حالا که فصل این میوه خوشمزه رسیده است، این آبگوشت را حتما درست کنید.
وب سایت سوران: در این مطلب طرز تهیه نوعی غذای محلی که مربوط به کرمانشاه است را به شما آموزش داده ایم. آبگوشت کرمانشاهی با گوجه سبز! حالا که فصل این میوه خوشمزه رسیده است، این آبگوشت را حتما درست کنید.
مواد لازم:
رب گوجه فرنگی ۲تا۳قاشق سوپخوری
پیاز ۲عدد
پودر سیر ۲قاشق مرباخوری
نعنا (خشك) به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمك به میزان لازم
سیب زمینی ۲عدد
گوجه سبز ۳۰۰گرم
دنبه ۵۰تا ۱۰۰گرم
گوشت (آبگوشتی) ۴۰۰گرم
حبوبات (شامل نخود و لوبیا سفید) ۱لیوان
لیمو عمانی ۱عدد
زعفران (آبكرده و غلیظ) ۲قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1- ابتدا نخود و لوبیا را 2بار جوشانده و ابش را خالی میكنیم.مقداری دنبه را داخل ظرف ریخته و آن را آب میكنیم .پیاز را شسته و 4قسمت میكنیم و داخل دنبه تفت میدهیم و به آن مقداری زردچوبه اضافه میكنیم .گوشت را به مواد اضافه كرده و خوب تفت میدهیم و بعد با مقداری اب اجازه میدهیم مواد بپزد.
2- گوجه سبز را جداگانه با مقداری نمك میپزیم و از صافی رد میكنیم تا گوشت آن از هسته و پوست جدا شود.بعد از پختن گوشت كمی از دنیه پخته شده را از غذا برمیداریم و آن را روی حرارت آب میكنیم و رب گوجه فرنگی را به آن افزوده و تفت میدهیم و بعد پیازهای غذا را از آن جدا كرده و به همراه نعنا خشک ،پودر سیر،زعفران،گوجه سبز پوره شده و نمک و فلفل مخلوط كرده و خوب میكوبیم و به آبگوشت اضافه میكنیم. سیب زمینی ها را هم پوست کنده و به همراه لیمو عمانی شسته شده اضافه میكنیم و اجازه میدهیم غذا كاملا جا بیفتد.
نكات:
1- این آبگوشت خوشمزه مخصوص كرمانشاه است.
2- در صورت تمایل از مقدار بیشتری گوجه سبز در غذا استفاده كنید.
3- توجه داشته باشید میزان دنیه نوشته شده جدا از میزان دنبه همراه با گوشت آبگوشتی است ولی اگر دوست ندارید غذا خیلی چرب شود از به كار بردن دنبه اضافی اجتناب كنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
والا من بچه کرمانشاهم تو عمرم این چیزی که شما گذاشتی ندیدم و نشنیدم