۴۹۸۰۱
۱ نظر
۵۰۱۶
۱ نظر
۵۰۱۶
پ

اسپاگتی سبز، سالم و متفاوت

اين دستور پخت يك غذاي سالم است. روغن زيتون، پياز، فلفل و سركه بالزاميك موجود در اين غذا سلامت كلي بدن شما را تضمين مي‌‌كند.


برترین مجله اینترنتی ایران

مجله ایده آل:



غذايي براي سلامت شما

اين دستور پخت يك غذاي سالم است. روغن زيتون، پياز، فلفل و سركه بالزاميك موجود در اين غذا سلامت كلي بدن شما را تضمين مي‌‌كند.

دستور پخت‌:

نام ديگر اين اسپاگتي، اسپاگتي قارچ و اسفناج است. در اين اسپاگتي هم از اسفناج تازه و هم اسفناج ميكس شده استفاده مي‌كنيم تا هم از نظر طعم و هم از نظر شكل غذايي منحصربه‌فرد باشد. در آغاز فلفل رنگي و پياز برش خرده را در روغن زيتون تفت داده، سپس قارچ را به مواد اضافه مي‌كنيم، پس از حرارت ديدن تركيبات غذايي‌مان، اسفناج تازه و سپس اسفناج ميكس‌شده را افزوده و پس از اضافه كردن نمك و فلفل، اسپاگتي آبكش‌شده را نيز با آن تركيب كرده و قبل از خاموش كردن شعله مقدار مختصري سركه بالزاميك را افزوده و غذا را در بشقاب مي‌ريزيم و با پنير پارمزان ميل مي‌كنيم.

فوت آشپزي:

دلیل‌استفاده از سرکه بالزامیک در پاستا،ایجاد طعمی جدید و متفاوت در غذای شماست.سرکه بالزامیک به شرط آنکه در مرحله آخر به پاستای شما اضافه شود و زیاد حرارت نبیند،یک نوع ترشی و شوری خاص به غذا می‌بخشد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مهناز

    دوست عزیز شما میتونید داخل غذاتون از نودالیت استفاده کنید اینم فوق العادست .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج