اسپاگتی سبز، سالم و متفاوت
اين دستور پخت يك غذاي سالم است. روغن زيتون، پياز، فلفل و سركه بالزاميك موجود در اين غذا سلامت كلي بدن شما را تضمين ميكند.
مجله ایده آل:
غذايي براي سلامت شما
اين دستور پخت يك غذاي سالم است. روغن زيتون، پياز، فلفل و سركه بالزاميك موجود در اين غذا سلامت كلي بدن شما را تضمين ميكند.
دستور پخت:
نام ديگر اين اسپاگتي، اسپاگتي قارچ و اسفناج است. در اين اسپاگتي هم از اسفناج تازه و هم اسفناج ميكس شده استفاده ميكنيم تا هم از نظر طعم و هم از نظر شكل غذايي منحصربهفرد باشد. در آغاز فلفل رنگي و پياز برش خرده را در روغن زيتون تفت داده، سپس قارچ را به مواد اضافه ميكنيم، پس از حرارت ديدن تركيبات غذاييمان، اسفناج تازه و سپس اسفناج ميكسشده را افزوده و پس از اضافه كردن نمك و فلفل، اسپاگتي آبكششده را نيز با آن تركيب كرده و قبل از خاموش كردن شعله مقدار مختصري سركه بالزاميك را افزوده و غذا را در بشقاب ميريزيم و با پنير پارمزان ميل ميكنيم.
فوت آشپزي:
دلیلاستفاده از سرکه بالزامیک در پاستا،ایجاد طعمی جدید و متفاوت در غذای شماست.سرکه بالزامیک به شرط آنکه در مرحله آخر به پاستای شما اضافه شود و زیاد حرارت نبیند،یک نوع ترشی و شوری خاص به غذا میبخشد.
نظر کاربران
دوست عزیز شما میتونید داخل غذاتون از نودالیت استفاده کنید اینم فوق العادست .