خورش گوجه سبز و چغاله بادام، ویژه بهار
چغاله بادام و گوجهسبز از آن دسته ميوههايي هستند كه تقريبا همه دوستشان دارند. در اين غذا گوجهسبز در حقيقت حكم چاشني را دارد و در كنار ديگر مواد تشكيلدهنده اين خورش، تركيبي بينظير و بهاري را به شما ميدهد.
مجله ایده آل: چغاله بادام و گوجهسبز از آن دسته ميوههايي هستند كه تقريبا همه دوستشان دارند. اصولا همه ميدانيد كه خورش چغاله و خورش گوجهسبز چگونه تهيه ميشوند، اما پيشنهاد ميكنم با توجه به گراني اين نوبرانههاي دوستداشتني و لذيذ، خورشی مركب از هر 2 تهيه كنيد و لذت ببريد. در اين غذا گوجهسبز در حقيقت حكم چاشني را دارد و در كنار ديگر مواد تشكيلدهنده اين خورش، تركيبي بينظير و بهاري را به شما ميدهد.
مواد لازم براي ۴ نفر:
- سينه مرغ بدون استخوان: ۵۰۰ گرم، خورشي
- نعناع و جعفري: ۲۰۰ گرم، ساطوري شده
- ترخون: ۵۰ گرم، ساطوري شده
- پياز متوسط: يك عدد، ساطوري
- چغاله بادام: ۱۵۰ گرم، خردشده
- گوجه سبز: ۱۰۰ گرم
- زردچوبه: يك قاشق چايخوري
- فلفل قرمز: نصف قاشق چايخوري
- روغن مايع: ۶ قاشق غذاخوري
- نمك: به ميزان لازم
- شكر: يك قاشق غذاخوري (اختياري)
روش تهيه:
1- روغن را در يك قابلمه روي شعله متوسط داغ كرده و تكههاي مرغ را 7-6 دقيقه در آن سرخ كنيد تا برشته و طلايي شوند، سپس از قابلمه خارج كنيد. پياز را هم به همين صورت 5 دقيقه تفت دهيد تا نرم و بلوري شود. پس از آن پياز را هم از ظرف خارج كنيد.
2- در صورت نياز كمي روغن اضافه كرده و سبزي را 5-4 دقيقه تفت دهيد تا كمي رنگ بگيرد. چغاله بادام و گوجهسبز را اضافه كرده و مخلوط را 2-3 دقيقه ديگر تفت دهيد.
3- مرغ و پياز را همراه ادويه و سبزيها اضافه كرده و 2 پيمانه آبجوش به مواد اضافه کنید. پس از اينكه خورش به جوش آمد، در آن را بسته و شعله را كم كنيد تا خورش حدود 30 دقيقه ريز جوش بزند. ادويه آن را اندازه كرده و با چلو سرو كنيد. اگر مايليد خورش ملس شود، شكر را در 5دقيقه آخر به آن اضافه كنيد.
نكات:
1- اگر ميخواهيد خورش غليظتر شود، يك قاشق چايخوري آرد ذرت را در چند قاشق غذاخوري آب سرد حل كرده و در 10 دقيقه آخر خورش اضافه كنيد.
2- اگر با هسته گوجهسبز مشكل داريد، قبل از پخت هسته آنها را بگيريد.
نظر کاربران
میتونید از عصاره مرغ الیت استفاده کنید