چیکن کوردن بلو
فست فودی پُر از پنیر موزارلا!
چیکن کوردن بلو یک غذای بسیار خوشمزه و مملو از پنیر است که در بین عموم از محبوبیت زیادی برخوردار است. روش پخت آن نیز بسیار آسان است و می توانید در خانه تهیه کره و نوش جان کنید.
مواد لازم
- ۲ عدد سینه مرغ بدون استخوان
- نمک
- فلفل سیاه
- ۵۰ گرم ژامبون
- ۱۰۰ گرم پنیر موزارلا
- آرد سفید
- پودر سوخاری
- ۱ عدد تخم مرغ
- روغن سرخ کردنی
طرز تهیه
۱. سینه مرغ را با استفاده از یک چاقوی تیز، از عرض برش دهید ولی توجه داشته باشید که دو نیم نشود؛ تا یک ورقه نازک از مرغ به دست بیاید.
2. روی دو طرف مرغ، نمک و فلفل سیاه بپاشید.
۳. روی سطح آن یک لایه ژامبون و سپس یک مشت پر پنیر موزارلا بریزید.
4. مرغ را رول کنید.
۵. در کاسه های جداگانه، آرد، تخم مرغ هم زده و پودر سوخاری بریزید. روغن را درون قابلمه متوسط روی حرارت متوسط داغ کنید.
6. رول مرغ را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید. در آخر آن ها را درون روغن داغ سرخ کنید تا مغز پخت شده و سطحشان طلایی شود.
۷. چیکن کوردن بلو را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافه آن ها گرفته شود.
نظر کاربران
فوق العاده هست