طرز تهیه «دنده کباب» با سس تمبرهندی
این دنده کباب بسیار خوشمزه به نظر می رسد و پیشنهاد می کنیم حتما آن را در خانه امتحان کنید. البته برای تهیه آن چند مرحله را باید پشت سر بگذارید که چندان دشوار نیستند، فقط دنده ها برای مزه دار شدن به صرف کمی زمان نیاز دارند.
مواد لازم:
- ۲ عدد دنده کوچک
- ۸ حبه سیر
- ۲ عدد فلفل چیلی
- ۱ عدد چوب دارچین
- ۵ حبه سیر
- ۱ قاشق غذاخوری زیره سبز
- ۱ قاشق غذاخوری تخم گشنیز
- ۴ عدد فلفل چیلی خشک
- ۱ عدد برگ بو
- ۱۰ دانه فلفل سیاه
برای سس براق روی دنده:
- ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- ¼ پیمانه پیاز رنده شده
- ۵ سانتی متر زنجبیل تازه
- نمک و فلفل سیاه
- نصف قاشق غذاخوری پرک فلفل قرمز
- ⅓ پیمانه عسل
- ⅓ پیمانه تمرهندی
- ⅓ پیمانه شکر قهوه ای
- نصف پیمانه آب پرتقال
- نصف پیمانه ماست یونانی
- نصف یک عدد خیار
- نصف قاشق چایخوری زیره سبز
- آب و پوست رنده شده ی یک عدد لیموترش
- ¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه
برای تزئین:
- لیموترش
- گشنیز
طرز تهیه:
۱. فلفل، سیر و زنجبیل را در غذاساز آسیاب کنید. خمیر به دست آمده را روی دنده ها بمالید و روی آن ها را با پلاستیک بپوشانید و به مدت ۲ تا ۴ ساعت کنار بگذارید تا مواد به خرد گوشت بروند.
2. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
۳. ادویه ها را درون تابه کمی تفت دهید تا برشته شوند. سپس آن ها را آسیاب کنید. سپس ادویه آسیاب شده را به همراه نمک و فلفل سیاه روی گوشت بمالید تا همه سطح آن را پوشش دهند.
4. دنده ها را به مدت ۱۵ دقیقه روی کباب پز کباب کنید.
۵. دمای فر را به ۱۶۰ کاهش داده و گوشت ها را به مدت ۲٫۵ تا ۳ ساعت در فر قرار دهید تا کاملا پخته و برشته شوند.
6. مواد سس رایتا را با هم مخلوط کرده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
۷. در یک قابلمه متوسط، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز و زنجبیل را درون آن تفت دهید. نمک و فلفل، پرک فلفل قرمز، عسل، تمبر هندی، شکر قهوه ای و آب پرتقال را با یکدیگر مخلوط کنید.
8. آن ها را هم بزنید تا جوشیده و به یک سوم کاهش پیدا کنند.
۹. از این سس روی گوشت مالیده و به همراه سس رایتا سرو کنید.
ارسال نظر