ژله تخم مرغ رنگی
ژله تخم مرغ رنگی یک روش برای تهیه ژله ای متفاوت است. حتما از درست کردن این ژله زیبا لذت خواهید برد. با ما همراه شوید.
میزان سرو: ۲۰ عدد
مواد لازم لایه سفید:
- خامه: ۴۰۰ گرم
- کفیر: ۴۰۰ گرم
- شکر: ۶ قاشق سوپ خوری
- پودر ژلاتین: یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
مواد لازم لایه رنگی:
- پودر ژله قرمز: 38 گرم
- پودر ژله نارنجی: 38 گرم
- پودر ژله زرد: 56 گرم
- پودر ژله سبز: 56 گرم
- پودر ژله بنفش: 38 گرم
- آب داغ: 3 و سه چهارم پیمانه
- تخم مرغ: 20 عدد
- کره: 2 قاشق سوپ خوری
1. برای تهیه این ژله های تخم مرغی زیبا و خوشمزه به پوست تخم مرغ نیاز دارید. تخم مرغ ها را به خوبی شسته و سپس با نوک چاقو به آرامی حفره ای در قسمت انتهایی پهن آنها ایجاد کنید. (بهتر است از همین حالا شروع به جمع آوری پوسته های تخم مرغ عید خود کنید و هنگام تهیه غذاهایی که به تخم مرغ نیاز دارند، پوست آنها را کنار گذاشته و جمع آوری کنید.)
2. تخم مرغ ها را از حفره کوچکی که ایجاد کردید خالی کنید و پوسته ها را کاملا شستشو دهید. آنها را در آب روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه آب به جوش آمد حدود 5 دقیقه بجوشانید. سپس آنها را با دقت از آب در آورید و خشک کنید.
3. کره را ذوب کرده و داخل پوسته های تخم مرغ بریزید و آنها را بچرخانید تا داخل آنها کاملا با کره چرب شود. سپس آنها را طوری قرار دهید که کره اضافی شان خارج شود. آنها را حداقل نیم ساعت در یخچال قرار دهید. کفیر و خامه را به دمای محیط برسانید. شکر را اضافه کنید. منتظر شوید تا شکر خودش حل شود.
4. پودر ژله قرمز را در یک دوم پیمانه آب داغ حل کنید و پس از خشک شدن داخل سرنگ بریزید و حدود یک دوازدهم داخل پوسته تخم مرغ ها را با آب پر کنید. (حین کار تخم مرغ ها را در جا تخم مرغی قرار دهید تا ثابت بمانند.) آنها را حداقل نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد.
5. حدود یک ششم از مخلوط خامه و کفیر را برداشته و یک چهارم قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین حل شده در یک الی 2 قاشق سوپ خوری آب داغ را به آن اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را درون سرنگ بریزید و به صورت یک لایه هر یک از پوسته های تخم مرغ را پر کنید. آنها را در یخچال قرار دهید.
6. این کار را با بقیه پودر ژله ها تکرار کنید. (برای پودر ژله های 38 گرمی از یک دوم پیمانه آب داغ و برای پودر ژله های 56 گرمی از سه چهارم پیمانه آب داغ استفاده کنید.) مابین لایه های ژله از مخلوط خامه و کفیر با پودر ژلاتین (لایه سفید رنگ) استفاده کنید و پس از افزودن هر لایه تخم مرغ ها را حداقل نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
نکته:
به طور تقریبی به جای 38 گرم پودر ژله می توانید از یک سوم بسته و به جای 56 گرم از یک دوم بسته استفاده کنید.
نظر کاربران
سلام دوستان همشون عالین دهنم آب افتادولی بعضی هاشون خیلی سختن نمیشه درست کرد
حرف نداره