تهیه شیرینی نوروزی به سبک ترکیه ای
پاپاتیا از انواع شیرینیهای خوش طعم ترکیه با ظاهری بسیار زیبا و فانتزی میباشد که راحت میتوانید آن را در منزل تهیه کرده و از طعم فوق العاده خوشمزه آن لذت ببرید.
- رنگ خوراکی یا زعفران یا کاکائو یا قهوه به مقدار دلخواه
- تخم مرغ يك عدد
- وانیل یک هشتم قاشق چايخوري
- پودر قندنصف لیوان
- کره۱۰۰ گرم
- آرد سفید (الک شده)۲ لیوان
۱- ابتدا کره و پودر قند را با هم به خوبی مخلوط میکنیم تا زمانی که حجمش دو برابر شده و کرم رنگ شود.
۲- حال وانیل و تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم و به مخلوط کره و پودر قند اضافه و خوب هم میزنید.
۳- آرد الک شده را کم کم اضافه میکنیم و با نوک انگشتان مخلوط میکنیم آرد را تا جایی اضافه میکنیم که خمیر چسبندگیش را از دست ندهد و نسبتا چسبندگی داشته باشد چون در غیر اینصورت گلبرگها بهم نمیچسبد.
۴- حال زمان اضافه کردن رنگ خوراکی یا رنگ طبیعی میباشد(رنگ به دلخواه).البته ابتدا خمیر را به هر تعداد رنگی که دوست دارید در آورید جدا کنید و در ظرف جداگانه هر کدام خمیر را رنگ کنید یعنی دو یا سه قطره رنگ اضافه و با نوک انگشتان ورز دهید تا خمیر رنگی شود.
۸- و سپس مثل گل به هم وصل میکنیم (البته به شکل مختلف هم میتوانید در آورید ولی گل برای مخصوصا عید بهتر است)
۹- حال داخل سینی فر کاغذ روغنی میگذاریم و شیرینیها را میچینیم فقط حواستون باشه هر کدام از گلها با هم فاصله داشته باشند چون پف میکند و ممکن است گلها به هم بچسبند.
۱۰- حال سینی را داخل فری که با درجه ۱۷۵ سانتیگراد قبلا گرم شده به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بگذارید فقط حواستان باشد زیر کار تغییر رنگ داد کافی است و فر را خاموش کرده بگذارید تا شیرینی سرد شود بعد از کاغذ روغنی جدا کنید.
ارسال نظر