نکته هایی در روش پخت شیرینی ها
اگر به پخت انواع شیرینی علاقه دارید بهتر است نکات پخت آن ها را که باعث خوشمزه تر شدنشان خواهد شد را نیز زودتر یاد بگیرید. در اینجا به نکات مهم در روش پخت شیرینی ها پرداخته ایم.
• ۳۰ دقیقه قبل از شروع پخت، مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
• مواد را با پیمانه های استاندارد و دقیق میزان نمایید و مقدار آن ها را تغییر ندهید.
• در صورت نبودن کره، از روغن صاف استفاده کرده و روغن مایع را جایگزین آن نکنید.
• آرد مورد استفاده بهتر است از آرد سه صفر نرم و تازه باشد؛ زیرا در این صورت زمان نگهداری آن بیشتر می شود.
• هنگام جداسازی زرده و سفیده تخم مرغ دقت کنید که با هم مخلوط نشوند و درون ظرف های کاملا خشک این کار را انجام دهید. همچنین سفیده تخم مرغ سرد و گرم نباشد، زیرا فرم نمی گیرد. اگر فرصت کم بود؛ آن را با 1 قاشق چایخوری آب یخ و اگر سرد، با 1 قاشق چایخوری آب گرم به دمای معتدل و مناسب برسانید، سپس فرم دهید.
• از وانیل خالص استفاده کنید.
• خمیرهای کره ای را ورز ندهید؛ زیرا به روغن می افتد و پس از پخت، خشک می شود. همچنین آرد را بیش از اندازه دستور، اضافه نکنید. اگر خمیر چسبندگی داشت، آن را به مدت 60 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
• پودر قند و آرد را قبل از استفاده، الک کنید. برای اندازه گیری آرد، پیمانه را داخل آن فرو نکنید، بلکه با استفاده از قاشقی آن را پر کرده تا سر صاف شود.
• اگر بیکینگ پودر در مواد مورد نیاز بود، آن را با آرد مخلوط کرده و الک کنید.
• فر را ۳۰ دقیقه قبل از قرار دادن شیرینی و کیک درون آن روشن نمایید.
• قبل از پختن مخلوط مواد، مقداری از آن را بپزید و اگر وارفت، کمی آرد به آن اضافه کنید.
• تمام وزن های ذکرشده در روش تهیه شیرینی با دقت باید اندازه گیری شود؛ زیرا کم یا زیاد شدن هرکدام از مواد مورد استفاده تاثیرات متفاوتی بر روی بافت، شکل یا طعم شیرینی ها خواهدداشت.
• برای پهن کردن خمیر آماده شده بر سطح صاف، آن را در میان دو ورق کاغذ روغنی قرار دهید تا مجبور به استفاده از آرد نشوید؛ زیرا استفاده زیاد از آرد باعث سفت و خشک شدن بیسکویت و شیرینی می شود.
• علت این که در تهیه خمیرهای شیرینی، کره یا روغن به کار می رود؛ بهتر است محیطی که در آن خمیر باز می شود، زیاد گرم نباشد و در صورت گرم بودن آن را مدتی در یخچال گذاشته و مجدد استفاده کنند.
ارسال نظر