چوب شور پنیری با مغز گوشت
طرز تهیه پیش غذایی شیک و خوشمزه
در این مطلب طرز تهیه غذایی با چوب شور را به شما آموزش داده ایم. چوب شور پنیری با مغز گوشت را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
-
- کره به میزان لازم
- آبلیمو به میزان لازم
- پنیر پارمزان (پودر شده) 1پیمانه
- زعفران (آب نکرده) 1قاشق مرباخوری
- پودر پیاز 1قاشق مرباخوری
- پنیر چدار 1فنجان
- چوب شور به میزان لازم
- گوشت (گوشت قرمز یا گوشت مرغ) نیم کیلو
- پودر سیر 1قاشق مرباخوری
- پودر موسیر 1قاشق مرباخوری
- فلفل قرمز 1قاشق چایخوری
- دارچین 1قاشق چایخوری
- آب پیاز 1فنجان
طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد روشن کنید. مقداری فیله گوشت یا مرغ را تهیه کرده و با بیفتک یا گوشتکوب به خوبی آنها را بکوبید تا کاملا پهن و نازک شوند.
مقداری آبلیمو را با آب پیاز مخلوط کرده و همه ادویه ها را داخل آن بریزید.زعفران آب کرده را نیز به آب پیاز اضافه کنید.
گوشت یا مرغ را داخل محلول قرار داده و 2تا6ساعت داخل ظرف دربسته داخل یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.
فیله هار ا خارج کرده و روی تخته قرار دهید و کمی صبر کنید تا آب آنها جدا شود.
مقداری چوب شور را دسته کرده و هر تکه فیله را کاملا به دور آن ببندید.
رول ها را داخل سینی فر قرار داده و روی هر یک مقداری کره بریزید و داخل فر قرار داده و ۳۰دقیقه تا ۵۰دقیقه اجازه دهید کاملا فیله ها برشته شوند.
وقتی فیله ها کاملا مغز پخت شد آنها را از فر خارج کرده و داغ داغ داخل پودر پنیر پارمزان قرار داده و خوب غلط دهید.
پنیر چدار را داخل مایکروویو آب کرده و هر رول را داخل آن زده و برای سرو آماده کنید.
1 )در صورت تمایل به جای پودر پنیر پارمزان از پودر پنیر پیتزا استفاده کنید.
۲ )بهتر است از چوب شور ضخیم و کنجدی استفاده کنید.
3 )بهتر است این غذا را با گوشت قلوه گاه گوشفندی تهیه کنید تا خوشمزه تر شود.
ارسال نظر